Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Haftanın mevzuları arasında gezinelim

Bu haftanın konusu, II. Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu'nun "Suada, yani Galatasaray adası bizim" şeklindeki iddiasıydı. Şimdi dost masalarında herkes İstanbul'u bölüşüyor! Biz de Ayşe Özyılmazel ve yemek yazarımız İdilika ile şehri bölüştük.
Ayşe, "Bebek Kahve ve Lucca aslında benim" derken, İdil "Cihangir hattı bana dedelerimden kaldı" dedi. Ben de Topkapı Sarayı'nı alayım, olmaz mı?
Sertab Erener, Youtube kanalı için doğalmış gibi yaptığı bir işe girişip Kadıköy- Beşiktaş vapuruna binmiş ve müzisyenlerle birlikte şarkı söylemişti.
Sokak müzisyenlerine destek olmayı amaçlayan Erener'in bir sonraki hamlesinin ne olacağı merak ediliyor. Tamam ilgi çekici bir şey yapmış ama bundan sonra her hafta semt semt gezip şarkılar mı söyleyecek? Bunu bir proje haline getirip sokak müzisyenlerinin daha çok kazanabilmesi için bir dernek mi kuracak? Sokak müzisyenlerini orkestrasına alıp turneye mi çıkacak?
Sertab'ın sonraki adımını merak ediyoruz.
Boşananlar ve aldatıp/aldatılanlarda reytingi yüksek bir haftayı geride bıraktık.
Kimlerin kimlerle adı çıkmadı ki! Ünlü evliliklerinin başına gelmeyenin kalmadığı, sansasyonu bol bir haftanın ardından İstanbul insanının da dili çözüldü.
Birkaç güne daha ne büyük yasak ilişkiler patlayacak medyada... Bakalım, çok mutlu görünen hangi çiftlerin gizli sevgilileri ortaya çıkacak?
Sıcak bir dedikodu gündemi Türkiye'yi bekliyor...
'Mert söylemişti' dersiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA