Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Defilelerden sanat galerilerine uzanan artistik bir hafta!

Sanatın moda ile sınandığı bir hafta atlattık... Ünlü tasarımcıların defilelerinden Marlborough, Zilberman galerilerine uzanan artistik bir haftaydı. Peki Zorlu Center ile Lütfi Kırdar Kongre Merkezi arasında mekik dokurken gözüme takılan detaylar nelerdi?
1- Haftanın en dikkat çeken defilesi;
Özgür Masur'undu. Masur; Ezgi Mola'dan Bensu Soral'a kadar birçok oyuncunun da izlediği bir şova imza attı.
2- Cantinery'de Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa ile oturduğu masa, tam bir selfie alanıydı. Bir ara Şeyma ile fotoğraf çektirmek isteyenlerden uzun bir kuyruk oluştu. Defileyi bırak Şeyma'ya bak desek yeridir!
3- Contemporary'deki sanat eserlerinden en dikkat çekici olan eser; 1 milyon lira değerindeki Server Demirtaş'a ait olan attı. Bu motorlu mekanik atı bakalım kim evinin baş köşesinde sergileyecek? En çok fotoğrafı çekilen eser ise BMW Art Car projesi kapsamında sergilenen Esther Mahlangu'ya ait 1991 model BMW idi. Afrika desenleri ile boyanıp sergilenen otomobil ile çekilen fotoğraflar Instagram'da bol bol paylaşıldı.
4- Contemporary'nin en popüler ismi ise Elçin Sangu'ydu. Sinema setinden firar edip kendisini eserlerin arasına atmış, yüksek dozda sanat kafası yaşıyordu.
5- Haftanın yakışıklısı ise uzun zamandır ortalıkta görünmeyen Mithatcan Özer'di. Malum Barış Manço'nun efsane şarkısı 'Kara Sevda'yı yorumladı.
Şu sıralar bu cover parçası ile dillerde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA