Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İnternetteki haberlerini sildirirsen evlenebiliriz

Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin ile çekilmiş fotoğraflarının internetten silinmesini istemiş. Ardından diğer evli ünlüler de eşleriyle el ele tutuşup 'sildirme' hizmeti veren şirketlerin kapısını çalmışlar.
Temiz geçmiş projesi için akıllıca bir yöntem.
Bazen kendi ismimi Google'da arattığımda çıkan fotoğraflarıma inanamıyorum! Kıyafetlerim çağ dışı, yanımdaki kişiyle şimdi burun buruna gelsek birbirimize selam vermiyoruz! Hal böyleyken, internetteki eski fotoğrafları ve haberleri sildirmeyi herkes ister elbet. Mevzu bu olunca; evli bir kız arkadaşım kendisiyle ilgili bombayı patlattı.
Genç sosyetik arkadaşımın bugünkü eşi; evlenme kararı almadan önce ondan Google'da çıkan eski sevgili haberlerini sildirmesini istemiş. Arkadaşım da ailesiyle konuşup 50 bin TL harcayarak haberleri kaldırtmış. Evlenmenin yeni koşulu bu... Gençler siz siz olun karda yürüyün, izinizi belli etmeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA