Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Eskimo evlerinde yemeğe davetlisiniz!

Peki Londra'da bugünlerde başka neler oluyor? Kısa bir tura çıkmaya hazır mısınız?
Londra'daki son trend igloo'lar... Eskimolar'ın sürekli ya da av sezonlarında geçici olarak yaşadığı igloo'lar, şimdi Londra'nın her köşesinde karşımıza çıkıyor. İçinde sekiz kişilik masalar bulunan bu cam igloo'larda arkadaşlarınızla yemek yiyebiliyorsunuz. Ben de bu kışın son çılgınlığına ayak uydurup bir igloo'ya girdim ve tanımadığım bir grupla sohbet edip yemek yedim.
Şehir, Nitto ATP 2017 Erkekler Uluslararası Tenis Turnuvası finallerine evsahipliği yapıyor. Turnuvanın gold sponsoru Garanti Koza'nın davetiyle ben de heyecanlı final maçlarını yerinde izledim. Dünyanın en iyi tenisçilerini canlı canlı O2 Arena'da seyretmek büyük zevkti. Tenise olan ilgim yeniden canlandı.
Yeni yıla sayılı günler kala Londra'da caddeler süslenir ve Winter Wonderland kurulur. Şehirde tüm ağaçlar süslenmiş, yeni yıl hediye pazarları ve alışveriş merkezleri hazırlıklarını tamamlamış. Alışveriş çılgınları da sıraya girmiş tabii... Bu tür yeni yıl hazırlıkları İstanbul'da geç başlıyor, haksız mıyım?
Selfridges'in teras katında yeni bir İtalyan restoranı açılmış, ismi Il Tetto... Alışverişe mola vermek isteyenler için iyi bir alternatif olmuş. Taş fırından çıkan pizzaları şahane.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA