Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Yeni keşifler zamanı

Paralel evrende gibiyim, size de aynı his geliyor mu? Yurt dışında yaşayan Türk arkadaşlarımın Instagram hesaplarında dolanırken dikkatimi çeken bu durum, 'Los Angeles, Miami ve Dubai'de hayat normale mi döndü yoksa ben mi yanlış evrende yaşıyorum?' dedirtiyor. Partiler yapılıyor, restoranlar hizmet veriyor. Peki ya bizde durumlar ne? Açık söylemek gerekirse şu anki tek özgürlüğümüz spor yapabilmek. Açık havada yürüyerek en azından enerjimi harcayabiliyorum, stresimi atıyorum, fiziksel olarak kendimi yoruyorum. Benim çevremde komşuculuk zirve yapmış durumda. Evlerde, ofislerde sekiz kişiye kadar toplaşmalar devam ediyor. Ancak hafta sonunu evde geçirmek, o diziden o filme savrulmak dışında yaptığım ilginç bir şey yok. Biraz yeni şeyler keşfetme dönemi, tavsiyelerinizi yazın bana.

Düğünlerde son durum ne?

Bugün ilk defa bir karantina dönemi düğününe katılıyorum. Çırağan'da Barış Yaşaroğlu ve Zeynep Karahan çiftinin mutlu anlarına eşlik edeceğim. Korona döneminde nasıl önemler alınmış, neler oluyor size detayları bir sonraki köşemde anlatacağım. Şimdilik sosyal medya hesabımdan takipte olun. Çiftimize mutluluklar dileyip gündem konularına sürüklüyorum sizi.

Magazincilerin yeni adresi
Magazin basını haber kovalamak için artık hastane ve süpermarketlerin önünde bekliyor. Birçok magazin çalışanı arkadaşımı Instagram'dan takip ediyorum. Onlar için Amerikan Hastanesi ve Acıbadem Hastanesi yeni haber merkezi adeta. Eskiden Lucca, Papermoon, Zorlu Center, Nişantaşı Brasserie önünde beklerken şimdi hastane önlerinde haber kovalıyorlar. Trajik bir durum. Üzülmemek elde değil. Bakalım bu süreç bize neleri normalleştirecek.

Telefonlarım susmuyor, yardım!
Gün içerisinde cep telefonum bilmediğim 212'li ve de 850'li numaralar tarafından defalarca aranıyor. Açmasam da vazgeçmiyorlar, otomatiğe bağlamışçasına ısrarla peşimdeler. Ya Waternet ya da Telekom, internet fırsatları sunan şirketler... Her aramayı engellesem de peşimdeler. İstemiyorum desem de arıyorlar. Nedir bunun çözümü? Hani kişisel bilgilerimiz başka şirketlerle paylaşılmıyordu? Çözümü olan söylesin, yoksa 10 yıllık hattımı değiştirmek zorunda kalacağım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA