Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERVE YURTYAPAN

Yaşadığım deprem korkusunu unutamıyorum

Bu hafta köşemde genç bir yetenekten bahsedeceğim. Atv dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova' ile şöhreti yakalayan genç oyuncu Selin Genç. Aldığı eğitimler ve yakın çevresinin teşvikiyle oyunculukta ilerlemeye karar veren oyuncu, ilk projesinde reyting rekorları kıran bir diziyle izleyiciyle buluştu. Deneme çekimlerine girdi ve dizinin Gülten'i oldu. Kendisini göstermek için büyük bir şans yakaladı ve bu fırsatı da çok iyi değerlendirdi. Diziyle birlikte sosyal medyada binlerce takipçisi oldu. Dizinin Orta Doğu'da yayınlanmasının ardından da yurt dışında popüler oldu.



Hatta Lübnan'da dergi ve TV çekimlerine katıldı. Geçtiğimiz aylarda final yapan dizide uzun süre ekrana gelen oyuncu, Adana'da geçen yoğun çekimler sırasında bu kadar tanınır olduğunun farkında değildi. Ancak ilk sezonun sonunda tatile çıktığında hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip olduğunun farkına vardı. O günlere dönen oyuncu yaşadığı heyecanı da şu sözleriyle ifade etti:



"İlk sezon sonunda yaz aylarında İzmir'e tatile gitmiştim. Bir gün metroya bindim. Benim bulunduğum kapı tarafında oturan herkes beni tanıdı ve aynı anda cep telefonunu çıkardı. Herkes bir anda fotoğrafımı çekmeye başladı. Benimle hatıra fotoğrafı çekmek istedi. Gerçekten çok şaşırdığım bir andı bu."

DİBİ GÖRDÜM
Her zaman ekranlarda güler yüzüyle yer alan oyuncunun hayatında zorlu geçen zamanlarda oldu. Hele ki hayatını derinden etkileyen olaylar da yaşadı. "Dönem dönem dipte hissettiğim olaylar yaşadım özel hayatımda. Hayatta her zorluğu bir kolaylık takip ediyor. Ben yaşadığım her şeye bu taraftan bakıyorum. İnandığım şekilde de oluyor ve en dibi gördüm dediğimde hep beni o halden kurtaran bir şey oluyor" diyen oyuncu, 1999 yılında henüz 5 yaşındayken oldukça trajik bir olay yaşadı. "Çocukluğumda olan deprem hâlâ hatıramda. Henüz 5 yaşındaydım ve evde yalnız kalmışım. Annem markete kadar gittiği anda yaşadığım korkuyu unutamıyorum. O an yaşadığım korku beni çok etkilemişti. Tabii daha sonrasında annemin yaşadığı korku daha da büyüktü. Hatta o an eve nasıl koşup geldiğini ve neler hissettiğini anlattığında o gün yaşadıklarımızı ve onun duygularını daha derinden hissediyorum" dedi. Bayramları ailesiyle geleneksel bir şekilde kutlamaya gayret edenlerden Selin Genç. Geçtiğimiz hafta da aile büyüklerini ziyaret edip keyifli anlar yaşadı. Bu anlar onu çocukluğuna götürdü ve unutamadığı bayram anısını şöyle anlattı: "Küçükken yaşadığım mahallede boş bir arsa vardı. Onlardan birine çocukluk arkadaşlarımla bir dans gösterisi hazırlamıştık. Kendi ellerimizle davetiye hazırlayıp tüm mahalleye dağıtmış, arsayı sandalyeler ve ışıklarla süslemiştik. Ve üstümüze de her birimiz aynı elbisenin farklı renklerini diktirmiştik. Hâlâ çocukluğumun en güzel hatıralarından biridir."



'ÇOK AŞIKSINIZ EVLENİN MADEM!'
Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan konularından biri Destan dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin ile ünlü basketbolcu Cedi Osman'ın düğünüydü. Önce Makedonya'nın Ohri kentinde yapılan nikahta yakın arkadaşlarıyla doyasıya eğlendiler. Çiftin büyük aşkı arkadaşlarının da diline dolandı. Nikah öncesi çiftin oyuncu Aydan Taş ile gölde çekilmiş oldukça eğlenceli bir karesi vardı.



Şahin ile Osman'ın aşk dolu bakışlarını gören Taş, muzip bir poz verdi ve "Madem bu kadar aşıksınız, oldu! Evlenin madem" diye esprili bir yorum yaptı. Nikahın da düğünün de en eğlenenlerinden biri oldu Taş. Çiftin ve konukların eğlence dolu anlarını da bir bir çekti. Ünlü çift, hayatlarını birleştirdikleri bu özel günde unutulmaz anılar biriktirdi. Sokaklarda aşk dolu danslar etti. Tüm aile Makedonya turuna çıkıldı. Gençler bir ara aile büyüklerinden ayrıldı ve eğlence göl kenarında da devam etti. Ayakları yerden kesilen çift, enerjilerini bir an olsun düşürmedi. Kumsalda da dans edip eğlenen Şahin ve Osman, bir ara şezlonga uzanıp romantik anlar yaşadı. Aydan Taş ise çiftin bu özel anlarını kaydetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA