Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Azer Bülbül’ü kim canlandıracak?

Yapılan saygı albümüyle milyonlarca dinlenme- izlenme sayıları elde eden Azer Bülbül şu aralar müzik dünyasının en çok konuşulan ismi şüphesiz… Özellikle rapçilerin söylediği şarkılar ile Azer Baba vefatından sonra yeniden hayat buldu desek yanlış olmaz…



Geçtiğimiz günlerde Azer Bülbül'e olan bu ilgi üzerine sinema filmi kulislerde konuşulmaya başlandı. Şuan sinema sektöründe dillendirilen Müslüm Gürses etkisi yaratması beklenen bir proje olduğu.



Filmde Azer Bülbül'ü canlandırması için iki isim ile görüşmelere başlandığı bilgisine ulaştım. İlki Kıvanç Tatlıtuğ ikincisi ise Cihangir Ceyhan… İki isim de Azer Baba karakterine cuk oturabilecek tipler… Bakalım beyaz perdede Azer Baba'yı kim canlandıracak? Yakında öğreniriz…



HAYIRDIR, FETHE Mİ?

Kütahya'da gerçekleşen kız isteme töreninde cadde trafiğe kapatılmış, meşaleler ve son ses müzikle yürüyüş yapılmış…



Neymiş, erkek tarafı kızı almaya gidiyor. Görüntüleri izleyince kanım çekildi desem yeridir. Hele bir yürüyüşler, bir poz kesmeler var ki, sorma gitsin… Kız istemeye değil de sanırsın Viyana kuşatmasına gidiliyor!

SATIN ALMA SAHİPLEN!
Süreyya Yalçın'ın geçtiğimiz günlerde paylaştığı Kont isimli köpeği Bodrum'da barınaktan sahiplendiğini öğrendim.



Yardıma, şefkate, sevgiye muhtaç, terkedilmiş bir sevimli dostumuzu bu şekilde bir yuvaya kavuşturmak çok şık bir hareket… Süreyya Yalçın ismi, hep tabiri caizse şımarık başlıklarla anılıyor… Ancak kazın ayağı öyle değilmiş işte.

SAMANDIRA'DA YATIP KALKIYOR
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra eşini akrabalarına gönderip kendisinin de Samandıra'da kaldığını söylemiş… Sezonun henüz başında böyle abartılı gaza gelinen bir konuşmanın mantığını açıkçası anlayamadım.



Hırsın, isteğin olması doğal ancak maç sahada kazanılıyor ve bunu bir tek teknik direktör belirlemiyor. Umarım oyuncular da hocalarının bu fedakarlığını göz önünde bulundurup ona göre davranış sergiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA