Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

O burs 'çakma' Kardelen'e kalmadı

Para için, sadece ve sadece para ve lüks bir hayat için hiç düşünmeden dedesi yaşındaki adamın koynuna girmeye, karısı olmaya razı olan, razı olmak ne demek, etekleri zil çala çala evlenen Nazlıcan; Halis Toprak'tan koparamadığını, şimdi de ekran ekran gezerek memleketin diğer zenginlerinden koparmaya çalışıyor.
Efendim ayda 6 bin lira nafakayla nasıl okurmuş, Allah rızası için birileri ona burs versinmiş.

ALET OLUYORSUNUZ
Haydi, bu erken gelin olmuş ama etek öpmeyi çabuk öğrenmiş kızımız 'isteyenin bir yüzü kara' diyor, ekranda avuç açmaktan imtina etmiyor, peki koskoca Star televizyonuna ne oluyor?
Bu maskaralığa, bu ayıba alet olmak yakışıyor mu?
Sevgili arkadaşım Mehmet Coşkundeniz'e bizzat programda "Aşkolsun doktorcum, bu küçük kadının elinde alet oluyorsunuz" mesajını iletmiştim zaten.
Bir kez de buradan sitemlerimi yazıyorum.
Memlekette bu kadar zor durumda olan, okumak için değil ayda 6 bin lira; 6 delikli kuruş bulamayan genç kızımız varken, bu Nazlıcan'a mı kaldı burs almak?
İnanılmaz ama programda ciddi ciddi "Nazlıcan'a yardım etmek isteyenler şu şu numaralı telefonu arasın" diye anons yapıldı. Olacak iş değil.

VALLAHİ AYIP!
Programın diğer sunucusu İpek Durkal bir de durdu durdu "Ah kıyamam" çekti, timsah gözyaşları döken bu 'çakma' Kardelen'e.
Bu kadar acıdıysanız haline, Star televizyonu çalışanları olarak aranızda para toplayıp okutsaydınız yavrucağı.
Bu kumpasa alet olmanızı, işin üstatları olarak bu amatörlüğe düşmenizi hiç yakıştıramadım doğrusu.
Ayıp, vallahi ayıp!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA