Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Çiçek desenli bir ceket ve ayakkabı almanın zamanı!

İçinizde kelebekler uçuşmaya başladı mı? 'Yaşasın bahar geldi' paylaşımları yapmamız için çok az bir zaman kaldı. Biraz yorgun mu hissediyoruz? Havadandır havadan! Açıkçası, baharın yaklaştığı günlerde benim elim kolum tutmuyor. Ancak yeşili, güneşi görünce enerjim yavaştan yerine geliyor. Özellikle de çiçekli elbiseleri, ayakkabıları, doğa desenli parçaları gördüğümde ve giydiğimde kendimi çok enerjik hissediyorum.
Biraz da romantizm var ya işin içinde; o da ayrı bir konu.
Romantik tavrı en kestirme yoldan destekleyecek çiçek ve doğa desenli parçalara stilinizde yer vermenin tam zamanı. Kendinizi sokaklara atmanın, açık hava mekanlarının tadını çıkarmanın da sırası olduğunu hatırlatmama gerek yoktur sanırım. 'Bu bahar güzel giyinin ve yerinizde durmayın' diyor; hemen konuya giriyorum... doğa desenleri Neredeyse tüm yerli ve yabancı markaların ilkbahar/ yaz koleksiyonlarına dahil ettiği çiçekli tasarımları; mağaza, çarşı, pazar her yerde bulmanız mümkün.
Özellikle, çiçekli ya da doğa desenli bir ceket, bahar aylarının vazgeçilmezi.
Hemen hemen her parçayla tamamlayabileceğiniz desenli ceketler, günün her saati için uygun. Maksi elbisenizin, mini ya da midi şortunuzun, jean yahut ketenlerinizin de üzerine rahatlıkla giyebileceğiniz desenli ceketiniz, gardırobunuzun kolayca ulaşılabilir bölümünde olsun.
Modeli mi? Bir boyfriend ya da bomber neden olmasın!
Bahar aylarında sıkça tercih edilen sneaker'lar ve diğer tüm ayakkabı modellerinde, çiçekli tasarımlara rastlamanız mümkün. Ayakkabıda çiçekli desenler bu sezon inanılmaz moda! Elbiseler, etekler, gömlekler... Ayrıca, aplikeli, baskılı fark etmeksizin; birden fazla çiçekli tasarıma stilinizde yer vermenizi öneririm. Çiçek desenlerini parçanın tümünde yahut detayında tercih etmeniz size kalmış. Önerim; desen karmaşaşından uzak durmak yerine birden çok parçada, birbirinden farklı çiçek ve doğa desenlerini üzerinizde taşıyabilir, modanın hakkını böylelikle verebilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA