Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Şeffaf yağmurluk denim ceket ve kimonolarla bahar şıklığı

Bahar aylarının en sıkıntılı tarafı; bir gün önceden ne giyeceğimize bir türlü karar veremememiz.
Floral desenli, maksi elbise mi giyeceğiz, yoksa jean pantolon mu? Aslında bu havalarda ne giyersek giyelim, üzerinize ne alacağınız çok daha önemli; bir ceket mi yoksa yağmurluk mu? 2018 ilkbaharında ve havası belli olmayan yaz akşamlarında üzerinize ne alacağınızı bilemiyorsanız; buyurun, hepsi burada...
Maskülen formlu kareli ceketler, sezonun hitleri arasında.
Benzer ve farklı desenlerin sıklıkla bir arada kullanıldığı son dönemde, çizgili elbisenizin üzerine kareli ceket giymekten hiç çekinmeyin.
Daha çok siyah, beyaz ve hatta en çok gri tonlarında çalışılan kareli ceketler fazla ciddi geliyorsa, büyük çiçekli ya da tropik desenli olanları tercih edebilirsiniz.
Ayakkabı ve çantalardaki transparan modasına yağmurluklar da dahil oldu. Üzerinize giydiğinizde kıyafetinizi olduğu gibi gösteren şeffaf yağmurluklar, birkaç sezon daha gardırobunuzda olması gereken üst giyim grupları arasında. Gündüz ya da gece rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu yağmurluklar; teninizin açık olduğu yerleri terletme ve tene yapışma gibi sorunlar yaratsa da spor şıklığınızı destekleyecek, sezonun kilit trendy parçalarından...
Hangi kesimde olursa olsun; şort, pantolon, etek ya da mayonuzun üstüne kimono giydiğinizde görünümünüz anında şıklaşır. Son dönemlerin vazgeçilmez parçası kimonolardan bir değil, birkaç renkte satın almanızı öneririm. İçine bir tişört giyebilir ya da kimononun hakkını vermek adına yaka bölümünden görünmeyecek bir parçayla kombinleyebilirsiniz. İçine hiçbir şey giymemek mi? Tabii ki ilk tercih.
Kalçadan aşağılara doğru uzanan ve hatta dize kadar inen denim ceketler, sezonun gözdelerinden.
Ancak 2018 yazında 90'lara dönüş yapıyorsak, bel üstü olanlardan tercih etmenizde fayda var. Markaların isimlerinin yazdığı büyük armalılarla ise bir adım daha öne geçerek denim ceket trendinin hakkını tam anlamıyla verebilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA