Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kraliçe ve hippileri geliyor

Olmaz olmaz demeyeceksin, baştan hüküm vermeyeceksin, oturduğun yerden ahkam kesmeyeceksin. Tüm bunları kim yaptı? Ben tabii, kim olacak... Al Jamal, Longtable ve Joke'un yaratıcıları Çapamarka ekibinin elebaşı İzzet Çapa arkadaşım. Dedi, "Mayadrom'da yeni bir yer açıyoruz. Adı Joke Queen. Bahçesi de Joke Hippi olacak." Dedim, "İyi halt ediyorsunuz!"

BÜYÜK İŞ ÇIKARMIŞ
Mayadrom'dan adam olur mu hiç? Bana göre olmazdı. Üstelik eski Bistrott'nun yerine ne yapılabilirdi ki? Basık tavanlı, sıkışık, kasvetli bir yer. Sonra duydum ki modacı Tuvana Büyükçınar dekorasyonu yapacakmış. "Allah Allah, Tuvana nasıl yapacak acaba?" derken, geçen gün yolum Akatlar'a düşünce baskın yaptım. Aman Allahım, az kalsın küçük dilimi yutacaktım. Tuvana Büyükçınar çok büyük bir iş yapmış. İçerisi Joke Queen, tam modern kraliçelere layık. Bahçesi Joke Hippi de rengarenk, tam bir harikalar diyarı.

HİPPİ Mİ BULSAK?
Şaşkınlıktan kalakaldım, önyargıma pek kızdım ve hemen Tuvana'yı aradım. Meğer düğün davet organizasyonları derken yıllardır en büyük hayali, bir mekanı dekore etmekmiş Tuvana'nın. Çapamarka ile el ele verip İstanbul'un en renkli, en seksi, en hoş yerini yapmışlar. Bayıldım, bayıldım, her şeyi çalıp eve götürmek istedim. Valla anlatamam görmeniz lazım. Neyse, bu yaz Joke Hippi'nin bahçesinde hippi partileri, hippi içkileri olacakmış. Bu hippi işi alıp yürümezse ve üç vakte kadar hippi düğünleri patlamazsa ben Ayşe değilim. Acaba hazır ayaktayken demode kalmamak için hippi sevgili mi bulsak?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA