Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Dağ fare doğurdu Hadise’ye ne oldu?

Doktor bu ne? Hadise'nin aylardır beklenen Eurovision kıyafeti! Aa! Cidden bu o mu? Milletçe işi gücü, derdi tasayı bırakıp bu kıyafeti mi bekledik. Cem Yılmaz'ın 'AROG'undan sonra bu toprakların gördüğü en büyük dalgalardan biriydi oysa Hadise'nin Eurovision kılığı. "Alev alev" diye anlatmalara doyamamışlardı. Çıka çıka bu ikinci sınıf dansöz kıyafeti çıktı. İyi mi? Başarılı kıyafet nedir? Çok basit; sizi en güzel gösteren kıyafettir. Her insan anasının karnından Top Model Gisele olarak doğmuyor maalesef. Hepimizin kusurları var...

KAPALIÇARŞI HATIRASI
Kimimizin bacakları biçimsizdir, kiminin göbişi vardır, kiminin beli kalındır, kiminin poposu büyük, memeleri küçücüktür. Vücuduna göre giyinirsen yırtarsın, en fıstık sen olursun. İki iki daha dört! Hadise'ye ne yapmışlar? Üşenmemiş bütün kusurlarını ortaya çıkarmışlar. Bir kere Hıncalım yerden göğe kadar haklı, Hadise kilo almış. Göbeği şişmiş, yandan simitleri çıkmış. Eh kız çok güzel ama üst bacakları kalın. Tutmuşlar en olmadık işi yapmış, sanki Kapalıçarşı'dan Türkiye hatırası gibi alınmış bir dansöz kıyafeti giydirmişler. Saç desen, offf ancak bu kadar uydurma olabilir. Bakın derin bir nefes alıyorum ve 'Düm Tek Tek'in hatırına ayakkabılara hiç girmiyorum.

TANYELİ MİSİN?
Yahu şu koca Eurovision ekibinde bir tane aklı başı yerinde insan yok mudur? Bir kişi çıkıp da "Kuzum sen Tanyeli misin, giy yırtık jeanini çık' dememiş midir? Bugünün merak konusu budur! Efendim sabah sabah kıyafet sponsoru Gizia açıklama yapmış. 20 kıyafet içinden Hadise bu kırmızı felaketi seçmiş (şimdi diğer 19'unu pek merak ettim) çünkü Hadise'nin şovuna en uygun olanı buymuş... Bilgilendirme için teşekkür ederiz de yılbaşında TRT'de izlediğimiz yırtık jeanli Hadise bu çakma dansöz Hadise'ye sekiz çeker mi, çeker valla. Yazık... Neyse, kendimi bunun için mi yorucam ben, kalbimi bunun için mi kırıcam ben?

Serdar'dan Ajda'ya 'Çerçeve'
Ne tesadüf! Gecelerin adamı Serdar Ortaç'ı gecelerde yakaladım. Yanında "Hello canım" tadında yabancı sevgilisi ve DJ Uğur Kirik vardı. Gittim masalarına öpeyim o elmacık kemikli yanaklarından diye. Çığlığı bastı "Ahhh..." Sert de dalmadım, kısmete bak, şaşkın şaşkın sordum: "N'oldu Serdar? Acı niye var acı?" "Sol yanağım hâlâ çok acıyor" dedi. Tabii ya, tabii ya unutkan kızım Ayşe! Kral TV Müzik Ödülleri Gecesi tuvalet hatırası bu... Üç ödülü kapan Ortaç tuvalete girmiş, fermuarını çekerken yüzüne yumruk yemiş, kısa süreli bayılmış. Ayağa kalktığında etrafında onu koruyamayan korumaları varmış, yumrukçu kardeş çoktan tüymüş. "Hayatımda ilk defa dişime protez yaptırdım, iki diş birden kırıldı, elmacık kemiklerim de hâlâ çok ağrıyor" dedi. Geçmişler olsun... Peki, bu yaz albümü çıkacak mı? Türkiye sayesinde eller havaya yapmaya devam edecek mi?

ZORLAMA DEĞİL

Ortaç'ın 2009 yazında süper star bombası varmış. Ajda Pekkan'a 'Çerçeve' adında bir şarkı vermiş. Meraklıyım ya hemen deşiyorum "Nasıl bir şey?" O da nur olsun hemen mırıldanıyor. Nakarat şöyle: "Hayat aynı gökyüzü gibi uçuyor anılar Beni aynı eskisi gibi deli sanıyorlar Ne yazık ki çerçeve değil, resim arıyorum Bu seferki zorlama değil seni seviyorum" Son aldığım haberlere göre Ajda Pekkan 'Çerçeve'yi 22 Mayıs Cuma akşamı katılacağı 'Beyaz Şov'da söyleyecek. Ayrıca Ajda hayranları, o gece klasikleşmiş Ajda Pekkan şarkılarını da canlı canlı dinleyebilecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA