Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın 'hadi oradan' 5'i

1. MTV Video Müzik Ödülleri'ni canlı yayınlayan MTV Türkiye'nin tercümanı. Abla o kadar durumdan bihaberdi ki, Twilight'ın ilahı Robert Pattinson'a 'Robinson Crusoe' gibi bir şey dedi. Oyuncu Megan Fox'u şarkıcı yaptı... MTV'nin ses yayını berbattı. Ben de gecenin kör vakti MTV Türkiye'yi arayıp, 'ya arkadaşı susturun ya da ben kafasına tavayla vuracağım' dedim mi? Dedim valla!

2. İstinye Park'ta boy gösterip de şipşaklanmayacaklarını zanneden ünlüler. Artık bunu beş yaşındaki çocuk bile biliyor be usta!

3. Twitter'ı küçümseyenler. Twitter'ı sadece durum bildirmekten ibaret zannedenler. Yanlışsınız dostlar! Twitter'dan merak ettiğiniz konuları, dünya gündemini, haberleri, modayı, müziği, televizyonu özetle her şeyi takip edebilirsiniz. Üstelik tüm bunların üzerine yapılan yorumları okuyabilirsiniz. Sizi takip edenler ve takip ettiklerinizden beslenebilirsiniz. Diyelim yeni bir kitaptan, yeni bir siteden ya da canlı canlı dünya müzik devlerinin ağzından MTV Müzik Ödülleri'nde neler yaşandığını bile öğrenebilirsiniz.

4. 'Var Mısın Yok Musun'da yarışan ablamız Filiz. Tamam! Çok zor, çok sıkıntılı bir hayatı olmuş. Şu hayattan fena çekenlerden biri Filiz Hanım. Ama bu kadar da risk alınmaz ki, bu kadar da ayağa gelen kısmet tepilmez ki, bu kadar da herkes bir ağızdan bağırırken aksi yapılmaz ki be abla!

5. Münevver Karabulut cinayeti katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun tam 6.5 ay sonra Bahçelievler'de teslim olması! Üstüne arandığı bu süre içinde hep İstanbul ve civarında olduğunu açıklaması. Burnumuzun dibindeki Garipoğlu'nu bu kadar süre yakalayamayanlara 'Hadi oradan'. Bakalım işin altından neler çıkacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA