Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Şahan Bey???

Hadi bunu Sibel Can'lar, Ebru Gündeş'ler, koca koca fantezi ablalar yapıyor da 24 yaşında küçücük kıza ne oluyor? Genç oyuncu Merve Sevi, Recep İvedik insan Şahan Gökbakar'la berabermiş ya. Hal böyleyken de bol bol Şahan soruları soruluyor Merve'ye.

EVLİLİK NE ZAMAN?
Zaten bir ilişkin olduğunda beraberinde bonustan yüzlerce soru gelir insanın başına. Aşkını mı yaşayacaksın, sorulara parlak cevaplar mı bulacaksın, şaşırırsın. İlk soru da genellikle şöyle gelir; ilişkinize uyanan bir gece muhabiri, gecenin kör vaktinde saklandığı yerden fırlayıp koşarak yanınızda biter. Mikrofonu ağzınıza sokmak suretiyle sevgilinizin adını sanki bir soru cümlesiymiş kıvamında telaffuz eder. Merve ve Şahan'dan örneklersek, Merve'nin yanında soluğu alan muhabir Merve'ye gözlerini dikerek şöyle sorar; "Merve Hanım, Şahan Bey?" Bu bir soru cümlesi midir? Değildir ama leb demeden leblebiyi anlamak senin görevindir. Sana da gülme gelir; "Eee, Şahan Bey..." Ve asıl macera ilişkinizi kabul ettikten sonra başlar. Gelsin bin bir soru: "Ailenizle tanıştırdınız mı?" "Babanız ne dedi?" "Evlilik ne zaman?" "Sevgililer Günü'nde ne yapacaksınız?" Tabii ki de iki haftada bir çıkacak dedikodularla; "Ayrıldınız mı?" Onu takiben elbette; "Barıştınız mı?" Bu böyle gider de gider... Neyse, konu nereden nereye geldi şimdi.

NEEEEEYYY?
Merve Sevi'ye sormuşlar; "Mervanım, sevgilinizle aynı projede yer alacak mısınız?" Merve cevaplamış; "Şu an öyle bir şey yok, 'Recep İvedik' Şahan Bey'in başarısıdır..." Neeeeyyy? 'Şahan Bey' mi? Ooo yooo, bari şu genç yaşına sen bu topa girme Merve Sevi! Evde, kırda, plajda sevgiline 'Bey' demiyorsan, kameraları görünce neden 'Bey' diyorsun. Çok saçma, çok sahte, çok yapmacık duruyor, sırıtıyor. Hadi neyse güzel kardeşim, sen bilmezsen beyin bilir ne demek istediğimi. İyisi mi beyine bir çorba yap da içiniz ısınsın. Beymiş... Çok nostaljik gördüm sizi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA