Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yalnız Kalpler Sütunu

Teoman'ı seviyorum ve kıskanıyorum... Şahsına münhasır olduğu için, hep tersten baktığı için, her zaman paşa gönlüne göre yaşadığı için, kendi dünyasını şov dünyasından ustalıkla ayırmayı becerebildiği için, yeniliklere elini korkak alıştırmadığı ve aşağıda anlatacağım siteyi açtığı için. www.yalnizkalplersutunu. com'a girin de görün.

TEOMAN'I OYNAT
'Yalnız Kalpler Sütunu', Teoman'ın son albümünden sevdiğim bir şarkı ve bu site şarkının interaktif videosu. 'Hayali girmekti eve, anahtarsız Zili çalarak sadece Hiç bakmamıştık gözü gitsede Yalnız kalpler sütununa gazetede...' diye başlıyor şarkı ve siz tıklaya tıklaya, Teoman'ı oynata oynata, çekmecelere baka baka, günlüğünü karıştıra karıştıra, ışıkları söndürüp yaka yaka kendi klibinizi oluşturabiliyorsunuz. Sonra kendi 'Yalnız Kalpler Sütünu' klibinizi arkadaşlarınıza yolluyorsunuz. Tabii ilk seferde sadece deneme oluyor, haydi bir daha! Geçen hafta kendime üçdört ayrı 'Yalnız Kalpler Sütunu' videosu yaptım.

YALNIZ UYUR UYANIR...
Sonra Teoman'ı aradım, sordum. Fikir Teoman'ın arkadaşı, Trafo Reklam Ajansı Genel Müdürü Yavuz Akyazıcı'dan çıkmış. 10 küsur kişi aylarca bu site için çalışmış. Çekimler yapılmış, Teoman hayranlarının fotoğrafları kullanılmış. Ve dahası; bir yıl boyunca sitede yenilikler yapılacak, değişik sahneler, fotoğraflar ve fikirler eklenecekmiş. Ben bu işi pek sevdim, meraklısına bildireyim dedim. Ne de olsa; Yalnız uyur, yalnız uyanır Tek başına yer yemeğini... Yalnız kalpler, yalnız kalpler Sayfalarca yalnız kalpler....

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA