Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yabancı ünlülere ne sorsak?

Kuralcı memleketiz maaşallah! Misal yabancı ünlülere karşı duruşumuz fiks. Şarkıcı olsun, oyuncu olsun, yönetmen olsun, manken olsun fark etmez. Yakaladık mı sorulacak sorular belli. Yurda ayak bastılar mı, yaptırılacak aktiviteler belli... Götür Kapalıçarşı'ya, alsın Mısır Çarşı'sından baharatları, gece patlat bi sazlı sözlü Boğaz eğlencesi, dik tepesine üç tane dansöz, kıvırsın. "Türk kızları çok güzel" ya da "Türk erkeklerine bayılıyorum" tadında bir demeç de aldın mı haydi Coni selametle. Öptük bye... Dün Habertürk'te çıkan Seda Demirtaş'ın yaptığı Johnny Depp röportajına sözüm yok! Arkadaşımız dersine çalışmış, kısacık zamanda sorulabilecek güzel soruları sormuş, merakımızı gidermiş.

BİRAZ ANGELINA ÇALIŞSAN!
Ya Acun Ilıcalı'nın Angelina Jolie röportajı ne olacak? İnsan biraz 'Acun Firarda'nın üstüne çıkar be usta... Karşındaki bikinili Miami kızı değil ki, Angelina Jolie! Gittim, 'Angelina ile aynı kareye girdim, gazeteye de manşetten girdim, ooohhh tamam!' diye bir şey yok! Biraz bir bilene sor, biraz Angelina çalış. Ama ne gerek var? Yılların alışkanlığı işte. Ne demiş Selami Şahin; "Alışmak gelişmekten daha zor geliyor!" Neyse Acun'u severim, daha fazla coşmadan 'Yeni başlayanlar için yabancı ünlülerle fiks röportaj sorularını' vereyim de önleri açılsın. Bir tıkanıklık olmasın...
İlk hareket: "Merhaba nasılsınız" sorusunu takiben bir hediye sunmak...
Türkiye'ye hiç geldiniz mi?
(Gelmediyse) Türkiye'ye gelmeyi düşünüyor musunuz?
Türk insanı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ünlü şahıs Türkiye'ye geldiyse; "Türk yemeklerini beğendiniz mi?"
İstanbul'u sevdiniz mi?
Ünlümüz erkekse; "Türk kızları hakkında ne düşünüyorsunuz?"
Ünlümüz kadınsa; "Türk erkekleri hakkında ne düşünüyorsunuz?"
İkisine birden; "Bir Türkle evlenir miydiniz?"
Gelen ünlü kadın güzelse; "Güzelliğinizi neye borçlusunuz?"
İşte en favori sorum: "Hayranlarınıza söylemek istediğiniz bir şey var mı?"

GİT PATLAT BU KAFAYI ŞİMDİ
İşte budur, ünlünün yanına dikilip iki kare de gülümseyen foto patlattın mı tamamdır. Yalın ne demiş: "Git patlat bu kafayı şimdi, git patlat bu kafayı şimdiii..." Not: Bu arada Angelina Jolie'nin Türkiye'de harika bisiklet rotaları bulması beni şaşırttı. Angelina'cığım bu yol yol değil, bak daha biz yürüyecek yer bulamazken, senin bisiklet rotası bulman çok enteresan. Ha 'Ajan Salt kimliğimle gelirim, önüme gelene bir tekme savurmaya hazırım, ben mücadeleci insanım' diyorsan okey tabii.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA