Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Pizzacı geldiiii!

İşte moral, işte motivasyon, işte destek. SABAH eklerin her daim şaşırtan yayın yönetmeni Elçin Yahşi, yine yaptı sürprizini... Kendisi gördüğüm en ciddi ve görev bilinçli genel izleyicidir. Bir çeşit 'google' görevi de görebilir. O derece her şeye hakim, her olan bitenden haberdardır yani. Yerli-yabancı dizileri de satır satır bilir, beş ay önce bir dergide çıkmış küçücük bir haberi de, Tokyo'lu gençlerin ne giydiğini de, dünyanın herhangi bir yerindeki 'en iyi restoranı' da, magazini de, sanatı da, internette asla bulamayacağınız bir blogu da.... Acayip bir insandır. Bütün bu trafiğe nasıl yetişir, anlamam. Kesinlikle bünyemde hayranlık hissine sebebiyet verir.

ELÇİN'DEN HEPİMİZE KIYAK!
Geçen gün stüdyoda çalışıyoruz. Zaten biz aylardır, her gün çalışıyoruz. Sosyalleşeceğiz, insan içine çıkacağız diye de ödümüz kopuyor. Altı kişi, sürekli birbirimizi görmekten BBG evine dönmemize beş var. Neyse, işte tam o sırada cep telefonuma bir SMS gelmiş. Gönderen Elçin Yahşi, mesaj şu: "Stüdyonuz nerede ve rejimde misin?" Stüdyo Ulus'ta da ben rejimde miyim, Ulus'ta mıyım, neredeyim hiçbir fikrim yok! 'Allah Allah, bu işin altından ne çıkacak?' merakıyla savrulurken, bir saat sonra kapı çaldı. Kutu kutu pizzalar. Elçin'den hepimize kıyak yani. Ben destek diye buna derim. Peki ne pizzasıymış bu? Brooklyn Pizza, üstelik bize çok yakınmış, hemen Ulus'taymış. Valla ilk kez duydum. New York tarzı tabir ettiğimiz pizzalardan... Hani hamuru dolgun, peyniri bol... Bir de tarçınlı çörekleri var ki, offf bizim beslenme programı bu gece yattı. Bütün ekip anında işi bırakıp pizza partisi başlattık. Tabii Elçin'i bol bol anarak ve Brooklyn Pizza'nın magnet'ini hemen buzdolabının üzerine yapıştırarak. Hatırlanmak güzel şeymiş, teşekkürler Elçin. Dünyanın en lezzetli pizzası bu olsa gerek. Buradan Ulus'a sesleniyorum yani.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA