Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Telgrafın telleri işte yıl sonu haberleri

Oh be! Sonunda Sinem Kobal öpüşmüş. Yani dizide! Bütün yıl kız 'Küçük Sırlar'da öpüşmedi diye içimizde dert olmuştu. Gerçi "Sinem dudağa yakın yanaktan buseyi almış" diyorlar, itiraz ediyorlar ama olsun. 2011'de o da olur. Yıl bitmeden bir yük daha omuzlarımızdan kalktı ya, başka ne isteriz. Bakın, bir küçük sır daha su yüzüne çıkmış. Valla ben bu yıl sonlarının hastasıyım, anketler, istatistikler falan bitmiyor. Alın size bir gönül ferahlığı daha; evlilikmerkezi.com az değil, 268 bin erkek üyesine 'kadında aradıkları özellikleri' sormuş. Yüzde doksan sekiz ne çıkmış? "Eşim anneme benzesin!" Yani eşittir; yemeğimi yapsın, tahammül etsin, cicilerimi yıkasın, ütülesin, arada azarlasın sonra hemen affetsin.

ERGEN'DEN TV PROGRAMI
Güzel iş valla! Devamı var tabii. Sadece anneye benzemekle yetmiyor, Türk erkeği için kadının eğitimli, güzel ve bakımlı olması da gerekiyormış. Anladık, anladık da kafamız karıştı. Şimdi biz, sizin annenize benzeyeceğiz de sonra neden "Annem gibisin" suçlamasıyla aldatılacağız orasını çözemedik. Neyse o konuyu da 2011 sonunda patlatılan bir anketle çözeriz nasıl olsa... Bu arada sabah aldığım bir habere göre 2011'de ekranlarda şenlik varmış. Misal; Gülben Ergen kadın programı yapacakmış ve programına isim arıyormuş. Hmmm ne olsa, ne olsa? İşte benden şıklar. a. 'Çenemize Vursun Diye' b. 'Reytingler Çıksın Diye' c. 'Hülya Çatlasın Diye' d. 'Twitter Coşsun Diye'. Tabii 2011 televizyon sürprizlerimiz Gülben Ergen'le bitmiyormuş. Adamı ayrılırken tanıyan arkadaşımız Seren Serengil 'Aşk Doktoru' olarak programa başlayacak, ayrılanları barıştıracakmış. İşte budur! Ah bir de ilacını kendi başına sürebilseydi, terzi kendi söküğünü dikebilseydi. Bu arada yılın son magazin kavgası Demet Akalın, Ece Erken, Mehmet Ali Erbil üçgeninde patlamış. Bak bak bak… Mali ile Demet Akalın yeni barışmışken Ece Erken, Mali'nin cep telefonuna bir SMS çekmiş. SMS'i gören Demet çok sinirlenip, Ece'yi avukatına havale etmiş.

SMS'LERE DİKKAT
Yani neymiş sevgili okurlar? Neymiş, neymiş? 2011'de çekilen SMS'lere dikkat edilecekmiş, boş bulunup, gaza gelip eline ne geliyorsa yazılmayacakmış. Ha yine neymiş sevgili okurlar? Bu ünlüler aleminde dostluk da düşmanlık da kalıcı değilmiş. Kaç kere söyledim, bir daha söyleyeyim de akıllara yerleşsin. Muhtemel akıl karışıklıklarını engellesin. Not: Her yıl yazdığım 'En'ler ve 'Bu yıl Yapılacaklar-Yapılmayacaklar' yazılarımı unutmadım. Onlar Cuma ve Pazar'a…

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA