Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Neden çıldırdık acaba?

Çizgi film kahramanı 'Ayı Yogi'nin esin kaynağı beyzbol oyuncusu Yogi Berra ölmüş. Hemen yanındaki haberde 18 yaşındaki Filistinli kızın İsrail askeri tarafından vurulup öldürülmesi var. Üstte de son dakika haberi: 'TSK'dan Kuzey Irak'a operasyon'. Ötede yine yeniden ve maalesef bir şehit haberi daha.
İn aşağıya sel felaketi, hemen yanında 'Tatilcilere bayram sürprizi' başlıklı bir haber. Kay yana; 'Top model Irina Shayk bir Türk'ün kucağına çıplak yatmış, sosyal medya sallanmış' konulu çalışma.
Az ötede kendine Boeing 727'den ev yapmış bir arkadaşla burun buruna geliyoruz. Aynı sayfadaki diğer bilgiler ise şu tarz: Birinin üstsüz yakalanması, karısını vuran adam, Demet Akalın'ın Berkay'ı evden kovması, diyetler, sporlar, bayramda yeme rehberi...
Bunların hepsi bir haber sitesinin giriş sayfasını açınca başımıza gelenler yani içimize işleyenler, detayını okumasak da gözümüze çarpanlar.
Sonra soruyoruz; neden böyleyiz, neden mutsuzuz, neden herkes dengesiz, çıldırdı diye... Sizce?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA