Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Onlar erdi muradına, ya bunlar?

Herkesin muradı başka tabii... Kimilerinin tek muradı, başkalarının mutluluğuna ayar olmak, hatta tüm mutluluklardan nefret etmek. Efendim, madem aşklı meşkli gidiyor bugün köşemiz, gönülden gönüle bir durumdan daha söz edelim. 14 Şubat sabahı uyandım, evde magazin programları arası atlayıp, zıplayıp, zaplayıp yorumlara şaşkın şaşkın bakarken oyuncu Tolgahan Sayışman'ın sevgilisi Almeda ile evlendiğini gördüm.
Videolu haberde çift, Los Angeles'ta bir otelin çatısında gün batarken şehre nazır 'Evet' diyor. 'Aman da ne tatlı!' diye geçirdim içimden. Tabii ben kimim ki, bu iyi niyet sellerinde boğuluyorum. Aaa; program sunucuları ve tweet'ler atan izleyiciler düğünü eleştirmeye doyamadılar!
Evlene evlene orada mı evlenmişler, Los Angeles'a gidip o çatıda evlenmek de neymiş, sönük bir düğünmüş falan... Hatta programların birinde sunucu şu cümleyi kurdu: "Ünsüz olsalar tamam da, onlar ünlü."
Yahu "Onlar ünlü" ne demek? Bu ün nasıl bir mecburiyetler zinciri ile gelir?
O kıyafeti giyemez çünkü ünlü... Aşık olur/olamaz çünkü ünlü... Sarhoş olamaz çünkü ünlü... Bikinili poz vermek zorunda çünkü ünlü...
Kilo alamaz çünkü ünlü... Orada evlenemez çünkü ünlü... Ünlü tabir edilen kişiler, sanıyorum ki insan değil uzaylı! Herkes her şeyi yapabilir ama ünlüyse yapamaz, istediği biçimde yaşayamaz, evlenemez yani öyle mi? Böyle bir saçmalık olabilir mi! Hadi oradan!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA