Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Jestte bir dünya markası George Clooney

Dünyanın en ünlü yıldızlarından George Clooney, 2013 yılında arkadaşlarına jestin kralını yapmış meğer. Clooney; Los Angeles'a gittiği günlerde ona evlerini açan, maddimanevi yardımlarını esirgemeyen, hayallerine inanan ve daima yanında duran 14 arkadaşını evine yemeğe çağırmış.
Yaptığı teşekkür konuşmasının ardından "Çocuklarınızın eğitimini ve mortgage'larınızı düşünmenizi istemiyorum" diyerek her birine çanta içinde, vergileri ödenmiş, birer milyon dolar hediye etmiş. Haber çarşamba akşamı patlayınca, sosyal medyada adama 'Arkadaşlığı satın alıyor' suçlaması bile yapanlar oldu. (Sosyal medya ruh hastaları!) Oysa bu öyle tatlı bir hareket ki... İçinde paylaşma var, geçmişini unutmama var, vefa var, tokluk var, teşekkürü bilmek var.
Zengin olup hesabı ödememek için masadan kaçanların, şirketi dolandırıp yanında üç kuruşa çalışanları işsiz bırakanların, para kazandıkça cimrileşenlerin, paraya yapışanların, paylaşmaktan ödü patlayanların cirit attığı bu dünyada çok hoşuma gitti. Yakışıklı olduğunuz kadar kral adammışsınız da George Bey...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA