Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ama kadın kadına bunu yapar mı?

Ee pes! Oldu mu şimdi Hande Yener! Kavganın da bir üslubu vardır değil mi ama... Hande Yener, Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden.
Şarkılarıyla yıllardır dans ediyoruz, erkeklere atarlanıyoruz, eğleniyoruz. Tamam, kendisi hırslı bir kişilik, hayatını işine adamış.
Tamam, kendisi kavgacı bir kişilik, kim bilir neler neler yaşamış, neler atlatmış. Hepsine tamam... Ama... Yorumculuk yaptığı magazin programında Seren Serengil "Aa bak valla Hande Yener'in Telifmetre'de birinci olduğuna inanmam (radyolarda ve müzik kanallarında eserleri en çok yayınlanan sanatçı), bu konuyu deşeceğim" deyince, Yener çok yakışıksız bir cevap verdi.
Seren Serengil'in yıllar önce üstsüz cep telefonuna bakarken çekilen bir fotoğrafını sosyal medyasında paylaşıp "Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor" yazdı.
İyi halt etti! Buna ancak kötüler, kötü kalpliler, kadın düşmanları güler.
Bu mu olacaktı Hande Yener gibi güçlü, çalışkan, azimli, başarılı bir kadının cevabı? Bu mu olmalıydı?
Bu; belaltı vurmaktan, karşındakine ucuz bir yumruk atmaktan başka bi' şey değil. Akıllı cevap kıtlığına mı girdik?
Hande Yener'e birileri bu tonda cevaplar verse hoşuna gider miydi? Böyle tartışma, hak arama, kendini savunma olur mu? Sen zaten alın terinle birinci gelmişsin, koyarsın karşısına kapı gibi raporu, araştırmayı yapanlar çıkar açıklar, sen de güler geçersin.
Kadınlar kadınları damgalamaktan, ahlaksız göstermekten, hemcinslerinden hoşlanmadıkları an namuslarına laf atmaktan vazgeçmedikleri sürece biz kadınları aşağılayan, ikinci sınıf gören, susup kenarda durmalarını isteyen sisteme karşı verdiğimiz bu savaşı ka-za-nama- yız!
Yapmayın kızlar, etmeyin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA