Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Dikkaaat, yeni jön alarmı!

Artık kendisine esmer Kıvanç Tatlıtuğ mu desem, 'Çağatay Ulusoy aman dikkat!' mi desem, ne desem bilemedim.
Bildiğim tek şey, dizi dünyamıza yepyeni bir jön geldiği... Adı, Alperen Duymaz...
Daha önce dizilerde oynamış ama biz görmemişiz. Pazartesi gecesi 'Çukur'a 'Komiser Ermrah' rolüyle bir giriş yaptı ki... O kemikli yüz, o esmerlik, o pis sakal, o umarsız ve ukala tavırlarıyla gecemize bomba gibi düştü.
Ee kızlar tehlikeli, elde durmaz, kendinden emin ve yakışıklı erkeklere hastadır. Sorarsanız huzur, sadakat, iyi kalp falan ararlar. Yalan! Yüreğimizi hop ettiren işte bu cinsler.
Baktım kızlar mesaj atmaya başladı:
'Yuuuuh bu kim?' 'Şaka mı, o ne!' 'Allah'ım beni baştan yarat.' '15 yaş daha genç olmak istiyorum...' Hemen Google'a sorduk: Ey Google, derhal bildir bize kimdir Alperen Duymaz?
Efendim kendisi 3 Kasım 1992 Ankara doğumlu...
26 yaşında bir Akrep burcu yani. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ikinci sınıf öğrencisi. Sevgilisinden yeni ayrılmış... Mutlaka Alaska'da bir yıl geçirmek istiyor. Bilardo oynuyor.
Charlize Theron'a bayılıyor.
En sevdiği renk gri.
Doğru projeleri seçip gizemini korursa, üç vakte kadar Kıvanç'ın yanına yerleşir.
Benden söylemesi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA