Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5’i

1. Kraliyet Düğünü: Milyonlarca insanı dört saat ekran başına kilitleyen, o özlenen aşkın sembolüydü Prens Harry ile Meghan Markle'ın düğünü.
Kurallar yeniden yazıldı ve romantizm adını altın harflerle tarihe yazdırdı.
2. Doria Ragland: Kendisi Meghan Markle'ın annesi. Kraliyet düğününde ailesini tek başına temsil edip kızını evlendirirken döktüğü gururlu/hüzünlü gözyaşlarıyla, çocuğunu yalnız büyüten, mücadeleci, dimdik annelerin simgesi oluverdi.
3. Deniz Seki-Tayfun Topal aşkı: Bu hafta doların durumundan gidemeyeceğime göre, aşklardan gitmeyi tercih ediyorum. Sürpriz ikili Deniz Seki-Tayfun Topal'ın; haklarında çıkan her söylentiye, kötü kalplerin açıklamalarına, eski sevgililerin pırtlayıp gündemden nemalanmaya çalışmasına rağmen el ele olmalarını çok sevdim.
4. 'Kuzeyli Annem': Fransız yazar Jean- Louis Fournier'in şiirsel ve dupduru bir dille annesini anlattığı kitap. Nefis bir kalem, nefis bir anlatım, başka bir roman.
5. 'Bir Çift Turna': Berlin'den çıkma DJ İpek İpekcioğlu ve Hakan Vreskala'nın versiyonuyla, Anadolu ezgileri house müzikle birleşmiş ve çok iyi olmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA