Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart

Çifte standartlar kanımı donduruyor dondurmasına ama maalesef bu durumdan kurtulmak mümkün olmuyor. Alın size bugünkü GÜNAYDIN'ın manşet haberi.
Yönetmen Onur Ünlü, kendisinden 20 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile ilişkisi yüzünden can güvenliğinin tehdit altında olduğu endişesiyle savcılığa başvurmuş.
Sebep? Sebep, aralarındaki 19 yaş farktan dolayı kendisine sosyal medya üzerinden yapılan saldırılar, tehditler, aşağılamalar.
Üşenmedim, sosyal medyaya ve internet sitelerindeki yorumlara bakıverdim. İkilinin ilişkisi üzerine dışarıdan bakıp öyle çirkin, öyle bel altı, öyle zalimce sözler var ki...

BEYAZ'LA OLSAYDI...
En sık 'eleştiri' ise Onur Ünlü'nün fiziksel görüntüsü üzerine yapılıyor. Sanırım yeterince yakışıklı ve hoş bulunmuyor.
Sanki aşkın fiziksel özelliklerle, kaslı vücutlarla, son moda saç kesimleriyle, kılıkla kıyafetle ilgisi varmış gibi. Sanki yurdumuzun erkeklerinin her biri Adonis'miş gibi!
Soruyorum size; iki ay sonra 27 yaşına girecek olan Hazar Ergüçlü, diyelim ki bekar ünlülerimizden Beyazıt Öztürk'le beraber olsaydı, bu tepki gösterilecek miydi? (Bekar ünlü erkek denince aklımıza ilk olarak Beyazıt Öztürk'ün gelmesini ne yapacağız?) Üstelik Beyazıt, 49 yaşında, yani Onur Ünlü'den üç yaş büyük.
Ben size söyleyeyim; yılın çifti bile seçilirdi Hazar'la Beyazıt. Kimse de aradaki yaş farkını konuşmazdı.
Aynı Mehmet Ali Erbil'in, yıllarca kendisinden 20- 22 yaş küçük kadınlarla ilişkilerine ses edilmediği gibi...
Bu arada yeri gelmişken Mali'ye geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda eski sağlığına ve neşesine kavuşmasını diliyorum.
Neyse yani, demem o ki; 26-27 yaşındaki bir kadının aklı başındadır ve 45-46 yaşındaki bir adamla beraber olabilir.
Bu kimseyi de ilgilendirmez.

KALIPÇI ZİHNİYET
Esas; sesinizi çıkarıp ortalığı ayağa kaldıracaksanız, çocuk gelinler için elinizi taşın altına koyun. İstemedikleri adamlarla zorla evlendirilen genç kızlarımız için siper olun.
Görücü usulü evliliklerle bir ömür mutsuz yaşayan kadınların arkasında durun. Ama yoook!
Güzel bir kadın, fiziksel görüntüsünde iddialı olmayan bir adamı sevince ille de altında bir ajanda aranacak değil mi? Onur Ünlü; iki beden daha ince, son moda kıyafetler içinde, kaslı, yakışıklı bir adam olsaydı aynı yaygara kopacak mıydı? Asla!
İnsanların birbirini sevmesine bile izin vermeyen, fiziksel düzeyde asılı kalmış, yüzeysel, sınıfçı ve kalıpçı zihniyetler bir gün utanacak ve de usanacak mı dersiniz?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA