Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Bu bahar aksesuvarlar rengarenk

Dünyaca ünlü mücevher markası Pandora'nın yeni kampanyası ve değişen sloganıyla 2017 ilkbahar/ yaz koleksiyonunu görmek ve Lamphun'daki yeni fabrika açılışına katılmak için Tayland'ın Chiang Mai şehrindeydim.
Mücevherde bireysellik olgusunu en başarılı şekilde uygulayan markaların başında geliyor Pandora. Yaşanan önemli anlar, unutulmayan mutluluklar, kazanılan hatıralar; markayı daha da güçlendiriyor.
Markanın yeni kampanyası 'DO'; kadınları, güçlerini keşfetmeye ve inandıklarına sadık kalmaya çağrıyor.
Mücevheri sadece stil ifadesi olarak değil, inandıklarının sembolü olarak takmaktan gurur duyan kadınlar için hazırlanan DO'nun kadını, her zamankinden daha güçlü ve daha kararlı.
Pandora Kalpleri, Işıltılı Damlacıklar, Göz Alıcı Papatyalar ve Pandora Rose olmak üzere dört ayrı temada hazırlanan 2017 ilkbahar koleksiyonu, bu bahar mücevher kutunuzda devrim yapmaya hazırlanıyor...



Renklerin zarafet ile dansı:
Pandora Kalpleri İster tek başına, ister yan yana takılabilen açık mavi, mavi, mor, nane yeşili, kiraz rengi, açık pembe ve beyazdan oluşan yedi farklı renk seçeneğindeki bilezik ve yüzükler baharda tarzınızı tamamlıyor. Yan yüzeyleri narin kalplerle süslü bilezik ve yüzükler, zirkon taşlarla ışıldıyor.

Muhteşem renkler: Işıltılı Damlacıklar
Cesur renk paleti ve detaylara gösterdiği özen ile dikkat çekiyor. Farklı şekillerde kombin edilebilen, geleneksel el işçiliğiyle üretilen Işıltılı Damlacık charm'ları; zarif çiçek desenler, saf gümüş çerçeve ile birleşen gül kesim renkli taşlar, renkli kristaller ve kübik zirkon taşlarla bahara renk katıyor.



İlkbaharın ruhunu yansıtmak: Göz Alıcı Papatyalar
İlkbaharın ruhundan ilhamla tasarlanan Göz Alıcı Papatyalar serisi, güncel stillere zamansız bir yaklaşım getirerek günlük kullanabilecek klasiklere dönüşüyor.

Yeni rose serisi: Bu Bahar Kendin Ol, Farkını Ortaya Koy
Göz alıcı materyallerle hazırlanan serinin ilk ürünü Işıltılı Zarafet damla küpeler, stilinize asalet katıyor. Kübik zirkon taşlarla bezeli küpeler, günlük giyimden partilere kadar günün her anında en vazgeçilmez aksesuvarınız olacak.


Markanın Tayland Lamphun'da kurduğu tesisi gezdik.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA