Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Potluk ve buruşukluk

Sinem Kobal ve Meryem Uzerli... İkisi de Türkiye'nin en ünlü, güzel ve başarılı kadınlarından. Her ikisi de geçtiğimiz hafta bir galaya katıldı. Tabii galada ne giyecekleri merak konusuydu. Ama o kadar uğraşmaya maalesef yine hüsran, yine hayal kırıklığı. Meryem Uzerli'nin üzerinde, yıllardır her ünlünün giydiği ve artık görmekten bıktığımız modelde bir elbise. Aslında sorun o da değil.
Sorun, elbisenin potluk deryası içinde yüzmesi. Göğüs oturmamış, önde potluklar gerim gerim, yanda dikişler her an patlayacak. Anlamadığım, elbiseyi giyip aynaya baktığınızda gerçekler bir anda görünmez mi oluyor. Herhalde sihirli bir elbise olmalı, bilemedim. Sinem Kobal'ın da Prada marka elbisesi buruş buruş. Aklıma MET Gala'ya giderken elbisesi buruşmasın diye arabada oturmayan Christina Ricci geldi. Sinem'in, koskoca Prada'dan Prada gibi görünmeyen tek elbiseyi seçmesi de bir başarı örneği olmalı. Maalesef saç modelini ve makyajını da beğenmedim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA