Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Londra Moda Haftası Hadise'si

Hadise, İngiliz Moda Ödülleri törenine katılmak için Londra'daydı. Üstünde, davetin ihtişamına yakışır bir Nedret Taciroğlu tasarımı elbise var. İtiraf ediyorum, ilk gördüğümde Jennifer Lopez sandım.
Aynı onun giydiği tarzda bir elbise, aynı bacak duruşu, aynı saçlar ve yüz ifadesi.
Hadise dersini iyi çalışmış.
Zaten son zamanlardaki seçimleriyle, tarzında ciddi anlamda olumlu gelişmeler var. Tabii doğru markayla buluşmanın avantajı da yadsınamaz.
Ama unutulmamalı ki; tek seferlik facia bir seçim, tüm bu olumlu gelişmeyi bozabilir. Aman dikkat !

BİLETLİ Mİ, DAVETLİ Mİ?
Hadise, ödül törenine katılmak için bilet almadı. İlişkilerini kullandı ve davet edildi. Şayet bilet almış olsaydı bile, bunun bedeli söylendiği gibi 2.500 TL olmazdı. Mesela MET Gala'ya Anna Wintour'un davetlisi olarak katılsan bile ödeyeceğin bedel en az 30 bin dolar. Amfar için bilet alsan, en ucuzu 10 bin dolar. Bu gibi organizasyonlarda biletler, Londra'da iki kişilik tiyatro biletiyle eşdeğer olmaz. Ve yine bazı yerlerde yazıldığı gibi sadece halıda yürümedi; mekanın içindeydi, yeri de locaydı. Hatta bir ara sahneye çıktı; bu söylentilerin olacağını tahmin ediyormuş gibi, elinde kanıt olacak pozunu da verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA