Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu ilişki, Hıncal Uluç'un 'sekssiz aşk'ına uyuyor

Hıncal Uluç, Ayşe Arman'la aşka ve sekse dair yaptığı ezber bozan röportajda, seks olmadan da aşkın olabileceğinden bahsediyordu. Hatta sekssiz aşkın daha kıymetli olduğunu söylüyordu... Şimdi Uluç'un bu açıklamasını bir köşede tutun ve Binnur Kaya'nın önceki gün Radikal'de çıkan röportajındaki şu açıklamalarına bir göz atın:
Engin Bey'le (Günaydın) ortak tarihiniz zaman içinde sizi birbirinize benzetti mi bir miktar, yoksa zaten benziyor musunuz?
Aslında birbirimize benzemedik hiç, ama birbirimizi etkilediğimiz zamanlar olmuştur çok. Bir dönem aynı evde yaşamanın dışında, evlerimiz olmasına rağmen, dağınık dağınık zamanlarda aynı evlerde yaşadık.
Apayrı zamanlarda sizlerle yapılmış söyleşilerde aşkı, ilişkiyi tarif edişiniz bile aynı, o yüzden sordum aslında bunu.
İlişki dediğiniz şey de arkadaşlıkmış, yaşım ilerledikçe öğrendim bunu. Önceden, ya görünce, ya kısa bir süre sonra âşık olduğunuz, sonra da mutlu mutlu sevgili olduğunuz bir şey zannediyordum ilişkiyi. Meğer ilişkide olduğun insan en yakın arkadaşın, sırdaşınmış... Gençken daha paldır küldür yaşıyor da, sonra daha incelikli olmak istiyor insan. Ortaokulda hoşlandığın, beğendiğin biri var mı diye anketler vardı. O zaman matah bir şey gibi uzun boylu, geniş omuzlu gibi cevaplar verirdik. Meğer bunlar hiç düşünülmemiş cevaplarmış. Sonradan anlıyorsun, doyuran başka bir şeymiş, paylaşımmış. Dolayısıyla hepsi birbirine benziyor, dostun, arkadaşın, sevgilin... Temelde ilişki denilen şeyin ortak noktaları var. O yüzden tanımların da benzeyebiliyor.
Yani öyle bir anlattınız ki, aklımda hiç olmayan bir şeyi söylemek zorundayım. O zaman sizin Engin Bey'le ilişkinizde çok aşki bir durum var tarifinize göre...
Ama cinsellik yok, öyle bir durumumuz yok yani. Öyle bir şey olsa daha düşünerek, nereye gider diye düşünerek konuşurdum. Zaten bu kadar uzun sürmezdi ilişkimiz, sevgililik falan öyle yıllarca sürmüyor. Ay eyvah, öyle mi anlaşıldı?..
Şimdi de sanki çok kötü bir şeymiş de, 'Aman ha!' diyormuşum gibi oldu...
Ama olmayan bir şeyin varmış gibi görünmesini istemem, o yüzden... Ay ya...
Şimdi Binnur Kaya aşkını itiraf etti diyecek değilim...
Ama şöyle de bir durum var. Röportaj yapan arkadaşlar çok iyi bilir bu durumu. Bazen sanatçı kendini sohbete öyle bir kaptırır ki, karşısındakinin muhabir olduğunu unutur. İşte o anda itiraflar, en samimi açıklamalar, çok konuşulan başlıklar ortaya çıkar.
Kaya'nın 'Ama cinsellik yok, öyle bir durumumuz yok yani' tepkisi de bence bu duruma güzel bir örnek...
Başa döneyim... Kaya'nın 'Ama cinsellik yok... İlişki dediğiniz şey de arkadaşlıkmış, yaşım ilerledikçe öğrendim bunu' sözleri bana Uluç'un 'seksiz aşkın daha kıymetli' sözünü hatırlattı. Siz ne dersiniz?


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA