Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Türkiye'de Nazi partisi kuruldu!

Durun, hemen paniklemeyin. Bu partinin kurulduğu mekân facebook... İnternette 'SOL' adlı sitenin yaptığı araştırmaya göre gerçekte kurulmayan partiler, facebook'ta hayat buluyor. Bu sanal partilere üye olmak çok kolay, sadece 'Katıl' bölümünü tıklamanız yeterli. Kimi erken seçime gideceğini, kimisi ise partisine üye olan herkesin bir gün genel başkan olacağını müjdeliyor.

HERKES PARTİ BAŞKANI
İşte
eğlencelik sanal partilerin kuruluş amaçları ve hedefleri: Bu Toprakların Partisi: "Bu partide sağ-sol Kürt-Türk yok! Bu partide, sadece 'VATANA HİZMET' var! Herkesi, facebook'un en güçlü partisi olmaya aday partimize bekliyoruz." Milliyetçi Nasyonal Türkiye Partisi: "Amacımız, Türk Nazizmi'nin tarih içinde, Türk halkının ihtiyaçlarına göre belirlenmiş ilkelerinin halkımıza anlatılmasıdır... Neden Nazizim? Çünkü bütün uygarlık, sadece beyaz ırktan ulusların eseridir... Türk Nazileri, Çingeneleri, Türk ırksal varlığına tehdit olarak görür ve Çingeneler'e zorunlu doğum kontrolü uygulanmasını gerekli kabul eder." Ergenekon Partisi: "Bu Cumhuriyet'e inanan herkesin demokratik bir iç bünyede, düşüncelerini ülke kamuoyu ile paylaşacağı bir platformu oluşturmayı hedefliyoruz... Her üyenin önü Genel Başkanlığa kadar hiçbir kademede kesilmeden daima açık olacaktır..." Milliyetçi Türkiye Partisi: "05.04.2009'da Balıkesir'de GENELBAŞKAN Adem K. tarafından kurulmuştur. Görüşü aşırı derece sağdır. Türkiye'ye ve Türkçemize çok önem verir." Milliyetçi Sosyalist Türk İşçi Partisi: "Partimiz, Türk ırkçılığını savunur; sınıfsız bir toplumu hedeflemektedir... Asla Alman sempatizanı değiliz!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA