Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kılıçdaroğlu ya 2011'de oy kullanamazsa!

Hadi ben de yeni yıl geyiğine katılayım... Ama önce 2010'un özetini geçmeliyim... Fenerbahçeli olmama rağmen 2010'da en çok 'yanlış anons'a ve Vederson'un taraftarlarla timsah yürüyüşü yapmasına güldüm. Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy kullanamaması da komikti tabii. Kılıçdaroğlu'nun Haziran'daki seçimlerde oy kullanamaması da herhalde 2011'in en komik olayı olur... "Yok daha neler" demeyin, burası Türkiye! Aman Kemal Bey, oy kullanmayı unutmayın. Seks kasetine rağmen Deniz Baykal pusuda yatmış bekliyor! Baykal'ın bekleyişi... Mutlaka bu isimde bir film çekilmeli. "Yaşı zaten ilerlemiş, balık tutsa, tekneyle dünya turuna çıksa, torun sevse, anılarını yazsa" diyeceğim ama hepsi boş... 'İktidar ve koltuk hırsı' diye bir şey var...

İNTİKAMI KURTLAR ALIR
Bu hırsa, Necmettin Erbakan'ın asansörle kürsüye çıktığı an da güzel bir örnek aslında. Erbakan'ın dönüşü 2010'nun en komik bir o kadar da trajik olaylarından biriydi. 2010, darbecilerden hesap sorulması için referanduma gitmemiz açısından da önemliydi. Acaba 2011'de hesap sorulacak mı? Kenan Evren 2011'de kaç yaşına giriyor? Ya da "Erdal Eren yaşasaydı, kaç yaşında olacaktı?" diye sorsam, çok mu klişe olur? KPSS'deki kopya skandalına hiç girmiyorum, o bir Türkiye klasiği. 12 Dev Adam'la sevindik, Mavi Marmara'da üzüldük... Üstelik özür de dilemediler! Artık, 'çuval' vakasında olduğu gibi intikamımızı yine 'Kurtlar Vadisi' alır. Bir filmin gişesinin, siyasi gelişmelerle bağlantılı olması da ilginç.

OBAMA'NIN FOS ÇIKMASI
2010'da başka ilginç gelişme ne vardı? Kurban Bayramı'ndaki şanlı Angus direnişi, Ahtapot Paul'ün fazla ilgiden ölmesi, Wikileaks devriminin bir ay sürmesi, ABD Başkanı Obama'nın 'fos' çıkması, Şilili madencilerin 69 gün sonra göçükten çıkarılırken Türkiye'de "Ne var bunda. Biz iki günde çıkarırdık" mealinde bir açıklamanın yapılması... Bayağı gündem maddesi var, değil mi? Daha Ergenekon soruşturması, Balyoz ve diğer darbe girişimleri vardı... Peki, dünyada en çok gündemin değiştiği ülke neden Türkiye? Bu soruya bir yanıtınız var mı? Çok haber kanalı olduğu için mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA