Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Abdullah Gül'e MTV atmosferi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün; vatandaşlara telefon açıp hal hatır sorması, Twitter'ı aktif kullanması, her kesimden insanı sürekli Çankaya Köşkü'ne davet etmesi ezber bozan hareketler.
Son dönemde yasaları veto etme performansının arttığını da unutmayalım!
Özetle Gül, daha önce hiçbir cumhurbaşkanının yapmadığını yapıyor; Çankaya Köşkü'nü 'Olimpos Dağı'ndan halkın arasına indiriyor.
Bunun en son örneği ise 10 vatandaşımızın bizzat köşke çıkıp Gül'e internette en çok oy alan sorularını yöneltmeleriydi. Her şey yine güzeldi ama küçük bir eleştirim olacak.
10 vatandaşın hilal düzeninde sandalyelere ip gibi dizilip oturmaları ortama çok resmi, hatta askeri bir hava katmış.
Bir de erkek konukların biri hariç hepsi takım elbiseliydi, kadınlar da ofis havasına uygun kıyafetler giymişlerdi.
Tamam, kendi tercihleri ama Gül'ün danışmanları tarafından daha rahat giyinmeleri söylenebilinirdi. Ne demek istediğimi anladınız!
Hani Barack Obama'nın gençlerin arasına karıştığında ekranlara yansıyan MTV'nin 'Free your mind' havası var ya... İşte o yakalanmalı!
Daha enerjik, daha sıcak ve rahat bir atmosfer yaratılmalı. Bence Gül'ün de istediği bu ama danışmanları bu noktada yeterince cesur değiller.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA