Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sinema eğitimi için...

Yeni nesil bilmez ama internetin olmadığı, sinema haberlerinin medyada şimdiki kadar çok yer bulmadığı yıllarda Antrakt Sinema Gazetesi sinemaseverler için kurtarıcıydı...
İşte bu gazeteyi çıkaranlar, 20 yıldır sinema endüstrisine yön verenler şimdi Antrakt Sinema Matineleri adlı kursta 'Sinema ve Televizyon Oyunculuğu', 'Senaryo Yazım Tekniği', 'Yapım', 'Temel Sinema Eğitimi' dallarında kurs veriyorlar.

YAPIMCILARI TANIMA FIRSATI
Kursun ikinci dönemi 14 Nisan'da başlıyor.
Dersler daha da zenginleştirilmiş. Kursun en önemli bölümlerinden biri olan 'Sineyüz'de ise senaryoları, kısa filmleri direkt yönetmenlere ve yapımcılara tanıtma fırsatı bulabileceksiniz.
Bu kursun hikayelerini mutlaka sinemaya aktarmak ve hazır senaryosunu değerlendirmek isteyenler için de faydalı olacağına inanıyorum. Çünkü bu projenin başındaki insan, sinema endüstrisine yön veren biri, SİYAD'ın her şeyi, tembel sinema yazarlarının kurtarıcısı Deniz Yavuz. İletişim bilgileri için: www. antraktsinema.com'u ziyaret edebilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA