Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Zuckerberg'in kuru pastalı düğünü

Savaş gemisi büyüklüğünde yatıyla dolaşan Roman Abramoviç'in aksine, dolar milyarderi Mark Zuckerberg'in işine bisikletiyle gitmesinin, şort ve tişörtle dolaşmasının göze daha hoş geldiği kesin.
Ama "Hangisi daha gerçek?" diye sorarsanız, Abramoviç ya da görgüsüz Arap şeyhleri derim!
Daha dün Facebook'un halka arzından sonra serveti 40 milyar dolara yükselen Zuckerberg'in hemen ertesi gün evlenmesi de ilginçtir tabii!
Artık evinin erkeğidir Zuckerberg! 40 milyar dolarlık serveti üzerine yapılacak geyiklerin yerini de sürpriz evliliği hakkındaki konuşmalar alır!
Zuckerberg'in Facebook sayfasından paylaştığı ve eşiyle bahçedeki bir dizi lamba önünde verdiği pozu da es geçmeyelim!
Dünyanın en zengin adamlarından birinin, bizim mahalle düğünlerindeki gibi evden eve gerilen lambaların altında, sıradan bir ev düğünü yapmasının altında hep kendisi hakkında şu cümleyi kurdurma hevesi gizlidir belki de: 'Paranın karakterini bozmadığı insan=Zuckerberg'

MÜTEVAZILIĞI YORUYOR
Kesin düğünde limonata, kuru pasta dağıtılmıştır! Zuckerberg'in evlendiği hanım kızımız için de kadınlar eminim şöyle diyorlardır: "Bak, güzellik kraliçesiyle falan evlenmemiş. Önemli olan ruh güzelliği."
Her şey plan projedir aslında!
Zuckerberg'in yaptığı; inşaattaki amelenin yanına Ferarri yerine Anadol arabayla gitmektir aslında.
Tüm plan, dünyanın en zengin 29'uncu insanı olan Zuckerberg'in servetine rağmen mütevazılığını koruduğunu duyurmak ve bunu kulaktan kulağa yaymak aslında!
Sizin Facebook'taki 'like' tuşuna içinizden hep "Helal olsun çocuğa" diyerek basmanız içindir!
Zuckerberg'in kazandığında gözümüz yok, Allah daha çok kazandırsın. Lakin hani hep zenginin parası züğürdün çenesini yorar derler ya Mark Zuckerberg'in de sadeliği ve mütevazılığı yoruyor artık...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA