Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arife Hanım işini büyütmek istiyor

Emel Hanım'ın Isparta'da tuhafiye dükkanı var ama işini büyütmek için 4 bin liraya ihtiyaç duyuyor. Arife Hanım ise Burdur'da inek besiciliği yapıyor, onun da işini büyütmek için 5 bin liraya ihtiyacı var...
Kim mi bu sözünü ettiğim hanımlar?
Turkcell ve 'Türkiye İsrafı Önleme Vakfı' (TİSVA) işbirliğiyle başlatılan 'Ekonomiye Kadın Gücü' adlı proje vasıtasıyla işini büyütmesine yardımcı olabileceğiniz kadınlardan sadece ikisi...
ekonomiyekadingucu. com adresine girdiğinizde; Emel Hanım ve Arife Hanım gibi işini büyütmek için yardıma ihtiyacı olan birçok kadına ait kariyer bilgilerini ve işlerine dair açıklamalarını okuyabiliyorsunuz.

DÖRT YILDA 100 BİN KADIN
Eğer birine destek olmak istiyorsanız artık gönlünüzden ne koparsa ya borç veriyorsunuz ya da bağışta bulunuyorsunuz.
Projeye ilk bağışı Van'daki kadınların ekonomiye kazandırılması için 400 bin lirayla Turkcell yapmış.
TİSVA, Turkcell'in sağladığı bu fon ile henüz şubesi bulunmayan Van'da şube açarak buradaki dar gelirli kadınları ekonomiye kazandıracak çalışmalarda bulunacak.
'Ekonomiye Kadın Gücü' seferberliğinin hedefi dört yılda 100 bin kadını ekonomiye kazandırmak.
Gerçekten anlamlı bir proje, çünkü kendi ayakları üzerinde durması adına Türk kadınına destek oluyorsunuz. Yardımda bulunacağınız insanlar hakkında bilgi sahibi olmak, paranızın nereye gittiğini bilmek ve o insanlarla bir anlamda gönül bağı kurmanız ise daha da güzel.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA