Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sabah'ın cumartesi pazar ekleri

Sabah'ın Pazar eki, yılbaşına bir gün kala, 2013'de bizleri nelerin beklediğine dair geniş çaplı bir araştırma yazısı sundu okuyucularına.
'Yeni başlayanlar için 2013' başlıklı bu araştırmada; Erkan Can'dan Ali Şen'e, Azize Tan'dan İbrahim Altınsay'a, alanında uzmanlaşmış birçok farklı insandan görüş alınarak, 2013'ün olası gündem maddeleri tahmin edildi diyebiliriz.
Eğer okumadıysanız, mutlaka internetten bulun; 2013 yılında bizleri bekleyen birçok gelişmenin ipuçlarına yer verilmiş!

RÖPORTAJ ENFLASYONU!
Yenal Bilgici de bu görüşleri çok güzel özetlemiş. Bence hafta sonu ekleri arasında yeni yıla dair yapılmış en farklı işti.
Elçin Yahşi ve ekibinin en sevdiğim özelliği de bu zaten; hep farklı olanın peşindeler.
Yazılı basında cumartesi-pazar eklerinde büyük bir röportaj enflasyonu yaşanıyor. Hafta sonu eki değil, röportaj eki yayınlıyor birçok gazete!
Oysa hafta sonu eklerinde röportajdan çok; araştırma yazıları, hayatın farklı alanlarından gündeme gelme fırsatı bulamayan konular, izlenim yazıları vs. olmalı.
İşte Sabah'ın hafta sonu ekleri bunu başarıyor; farklı, çok zengin bir içerik sunuyor okuyucularına.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA