Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Celal ile Ceren' neden olmamış?

'Recep İvedik' serisine çok gülmüş, bu seriyi gereksiz entel saldırılara karşı çok savunmuş bir yazarım ama 'Celal ile Ceren'i sonuna kadar izleyemedim. Şahan Gökbakar galiba 'Recep İvedik'in sadece küfür ve argoyla iş yaptığını düşünüyor. Oysa 'Recep İvedik' bir durum komedisi kahramanıydı, küfür ettiğinde bir nedeni vardı. Olaylara küfürler 'cuk' oturduğu için de güldürüyordu. 'Celal' ve arkadaşları ise her şeye ama her şeye küfür ediyorlar.
Filmdeki temel sorun; bel altı muhabbetin ve küfürlerin komik olmaması. Küfürler inanılmaz rahatsız edici. Bu filme kız arkadaşını götüren hata eder! Şahan, romantik komedi çekeyim derken; güldürmeyen, çakma romantik 'Recep İvedik' yaratmış. 'Recep İvedik'in kusma, osurma vs. sahneleri de 'Celal'e olmamış! 'Celal' duygusal moda geçtiğinde inandırıcı değil, tempo düşüyor, film iyice sıkıcı oluyor.
Filmin en komik yerleri ise 'Hangover'ın çakması olduğu yerler!
Ortada esinlenme yok; direkt 'Hangover'ın giriş bölümü ve karakterleri kopyalanmış.
Şahan'ın bundan rahatsızlık duymaması ise üzücü!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA