Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şehit babaya not

Kayseri'de bir çocuk; şehit babasının mezarının üzerine, Fenerbahçe'nin Van Persie'yi transfer ettiğini duyurmak için Fenerbahçe bayrağının üzerine Van Persie yazarak not bırakmıştı. 16 Temmuz'da ajanslara düşmüştü bu haber. O çocuk kim, Fenerbahçe kulübü irtibata geçti mi bilmiyorum ama o not, 'Ateş düştüğü yeri yakar' sözünün en anlamlı temsiliydi.
Şehit haberleri aldığımızda ne kadar üzülsek de, siyasiler her defasında 'Bıçak kemiğe dayandı' dese de, her saldırıdan sonra F-16'lar Kandil'i bombalasa da, giden geri gelmiyor. O Kayserili çocuk için de babası geri gelmeyecek. Artık Fenerbahçe maçlarını babasıyla izleyemeyecek. Fenerbahçe şampiyon olduğunda içine hep bir burukluk düşecek. Tam filmlik bir öykü aslında, senaryoya bile gerek yok ama o filmi çekecek yönetmen yok!
Bugün bayram, onbinlerce şehit yakını her bayramda olduğu gibi şehitlikleri ziyaret edecek. O Kayserili çocuk da mezarlığa gidip 'Baba Fenerbahçe iyi gidiyor, bu sene kesin şampiyonuz' diyecek belki de.
Bugün bayram, mümkünse şehitlikleri ziyaret edelim, acıyı paylaşalım. Ateş düştüğü her yeri yaksa, PKK terörü de biter!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA