Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Emre Mor’a ne oldu?

A Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Emre Mor, sezon başında Borussia Dortmund'a transfer olmuştu.
Gençlere şans vermesiyle tanınan Dortmund, Mor için en doğru takımdı.
Ancak bu sezon çıktığı toplam 13 maçın sadece birinde 90 dakika sahada kalan Emre, sadece bir gol atıp bir de asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde ise sadece üç maçta sonradan oyuna dahil olabildi. Daha da kötüsü Emre, 2017 yılında ise henüz hiç forma şansı bulamadı.
Yıldız futbolcuyla ilgili konuşan B. Dortmund Teknik Direktörü Tuchel, "Emre çok vahşi ve seri bir oyuncu ancak şimdi nasıl profesyonel olunur, bunu öğreniyor" dedi. Tuchel'in teşhisi doğru; Emre çok yetenekli ama Türkiye'de fazla gaza geldi, onu hemen yıldız ilan ettik.
Mor, A Milli Takımı ile oynadığı maçlarda hakemlere el kol hareketi yapması, sanki halı sahada oynar gibi aldığı her topla kaleye gitmesi, bencil oynaması ile tehlike sinyalleri veriyordu. Terim, Mor'u A Milli Takım'a kazandırarak büyük bir iş yaptı ama belki de küçük yaşta Mor'a büyük sorumluluk vererek profesyonel gelişimine zarar verdi. Umarım Mor, profesyonel olmayı öğrenir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA