Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Genç CHP’liler maça

CHP'nin genç vekili Onursal Adıgüzel, Meclis'te yaptığı konuşmada, AK Parti yüzünden spordaki şiddet olaylarının arttığını söyledi.
Enteresan bir açıklama değil mi?
AK Parti, başta futbol olmak üzere sporda şiddeti ve küfrü önlemek için en çok çalışan parti. AK Parti'nin çıkardığı yeni yasalar sayesinde sporda şiddet her geçen gün azalıyor.
Eskiden her derbide kan gövdeyi götürürdü.
En son taraftar kavgası ne zaman yaşandı hatırlayan var mı? AK Parti döneminde yapılan modern stadyumlar sayesinde artık taraftarlar insan gibi maç izleyebiliyor. Tribündeki kadın ve çocuk taraftar sayısı da her geçen gün artıyor. Bu kadar pozitif gelişme varken, Adıgüzel'in AK Parti'nin sporda şiddeti artırdığını söylemesi trajikomik bir gaf.
Bence CHP, tecrübe kazansın diye Meclis'te konuşturduğu genç vekilleri önce maçlara yollamalı. Türk insanını anlamak için futbolu da bilmek gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA