Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İki kez yanlış kişiyi öldürdü

İstanbul Kağıthane'de geçtiğimiz Ağustos ayında evinin önünde öldürülen Zübeyde Kahraman'ın (40) katil zanlısı yakalandı.
Eski bir kiralık katil olan zanlı Murat K.'yı, arazi yüzünden husumetli oldukları T. ailesini korkutmak için A. ailesinin tuttuğu ortaya çıktı. Ancak Murat K., yanlışlıkla olayla hiçbir alakası olmayan Zübeyde Kahraman'ı vurmuş. Murat K., 2005'te de vurmak istediği bir kişi yerine 6 yaşında bir çocuğu yine yanlışlıkla öldürmüş. Bir yıl önce de cezaevinden izin ihlali yaparak kaçmış.
Bizde iyi polisiye roman yazarının çıkmasının bu olayla bir alakası var bence. Kiralık katiller zeki olmayınca yazarlarımızın polisiye roman yazma iştahı kapanıyor galiba. İki olayda da yanlış kişiyi vurmak eşine az rastlanır bir başarısızlık öyküsü. Peki, 6 yaşında bir çocuğu öldüren katilin geçtiğimiz yıl cezaevinden izinli çıkmasına ne demeli?
Katil resmen ödüllendirilmiş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA