Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

TIR şoförü Tolga Karel daha mutlu

'Yaprak Dökümü' dizisiyle popüler oyuncular arasına giren Tolga Karel, iki yıl önce Amerika'ya yerleşmişti. Sağlık turizmi sektöründe çalışan Karel'in işleri yolunda gitmemiş. Ev olarak kullandığı iş yerini kapatmak zorunda kalan Karel, Amerikalı eşinin ailesinin evine yerleşmiş ve şimdi ABD'de TIR şoförlüğü yapıyor. ABD'de eyaletler arası seferlere başlayan Karel, ayda 8 bin dolar kazanıyor.

BİR DÜŞÜŞ HİKAYESI
Karel'in son durumu bir düşüş hikayesi mi? Yoksa ünlü oyuncu yüreğinin götürdüğü yere gitti ve mutlu mu karar veremedim. Karel için 'Yaprak Dökümü'ndeki hatalarına gerçek hayatta da devam ediyor' diyebilirsiniz. Meseleye nasıl baktığınıza bağlı. Örneğin; belgesel ve erkeklere yönelik TV kanallarında Alaska'nın zorlu yollarında geçen 'Buz Yol Kamyoncuları', DMAX'teki 'Polonyalı Kamyoncular', National Geographic'teki 'Korkusuz Balıkçılar' gibi programları erkekler tarafından çok izleniyor. ABD'nin güzel geniş yollarında TIR sürmek, kasabalardaki kamyoncu mekanlarında lezzetli yemekler yemek, bazen filmlerdeki gibi maceralara atılmak, birçok erkeğin hayalindeki meslek olabilir. Keza balıkçılık avcılığı da öyle. Erkek, doğası gereği avcıdır, bu ruh hali mangal yaptığında bile depreşir, çocuklar gibi şen olur. Sabah sekiz-akşam altı mesai yapan plaza çalışanından, işçisine kadar birçok erkeğin Karel için 'Oh mis gibi, tepesinde patron yok, evdeki dırdırdan uzak, kafası rahat çalışıyordur' dediğini duyar gibiyim. Fotoğraflara da bakınca Karel'in mutluluğu, huzuru gözünden okunuyor. Türkiye'deki Karel, mekan kapılarında sarhoş fotoğrafları çekilen, olaylara karışan, kariyeri düşüştü bir oyuncuydu. Kamyoncu Karel, oyuncu Karel'den daha mutlu olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA