Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Federasyon uyuma!

İngiliz Times gazetesi, UEFA'nın eski başkanı Michel Platini'nin, 2022 Dünya Kupası'nın Katar'a verilmesinin yanı sıra Türkiye'nin Fransa'ya bir oyla kaybettiği Euro 2016 oylamasıyla ilgili olarak da sorgulandığını yazdı.
Times haberinde, o dönem Türk heyetinin, Platini'nin UEFA İcra Kurulu üyelerini etkilemek için Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'yi kullanmasından duydukları öfkeyi dile getirdiklerini yazdı. Platini, Sarkozy'yi oy kullanacak tüm üyelerle tek tek görüştürmüş ama aynısını dönemin Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için yapmamıştı.
Platini'nin 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'ye yaptığı kötülükleri dün yazmıştım. Bu adam Türkiye'ye çok zarar verdi ve bunun bir bedeli olmalı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe yönetimi, Platini'ye yeni davalar açmalı. Federasyon uyuma! Adam rüşvetten yargılanıyorken, hazır köşeye sıkışmışken neden sessiz kalıyoruz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA