Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dünya gündemindeki gizli bilgiler ifşa olabilir

Şefkat sıcaktır, gösterenin de görenin de içini ısıtır. Ay-Satürn kavuşumu herkese kariyer hayatında yeni sorumluluklar yüklüyor. Eğer 2016 Temmuz ayından bu yana işlerinizle ilgili bir türlü ilerleme kaydedemediğinizi düşünüyorsanız, yeni kararlar alabilirsiniz. Gün, kendi bildiğini okuyan insanları ön plana çıkarırken, gökyüzünün en asi günlerinden birini yaşayacağız. Kaygılarımızı net bir şeklide dile getirirken, işini aksatanlarla problemlerimiz iyice ortaya dökülebilir. Özellikle ailenizde konuşmadığınız insanlar varsa bugün onların günü de olabilir diyor gökyüzü! Egonun hakim olduğu, duygusal söylemler sivrilebilir. Eğer iyi bir sosyal medya kullanıcısıysanız, bazı arkadaşlarınızın paylaşımlarından rahatsız olabilirsiniz. Ruhumuzun bir tarafı dağınık, bir tarafı duygusal akarken beslenme konusunda abartıya kaçabiliriz. Dünya gündeminde ise bazı ülkelerin gizli bilgileri ifşa olabilir diyor VenüsŞiron kavuşumu.

ASTRO DETOKS
2017 yılından alacaklı olduğunuzu düşünüyorsanız, önümüzdeki 90 günlük evrede yapmanız gerekenler şunlar: Kendi moralinizi, kendiniz yükseltin. Kaygıdan uzak durun. Kendinizi devamlı açıklama yapmak zorunda hissetmeyin. İletişim kurarken, cümleye 'ama' ile başlamayın. Dualarınıza inanın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA