Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugün hukuksal problemler sonuçlanabilir

Sevgiyi temsil eden Venüs ile öğrenmeye öncülük yapan Satürn sert açı kalıbı, sabah saatlerinden itibaren bireysel hayatlarımızda beklentilerimizi yükseltiyor. Bu da her gün konuştuğumuz, sohbet ettiğimiz arkadaşlarımızla iletişim kurmakta güçlük çekebileceğimizi vurguluyor. Eğer önemli bir organizasyona katılacaksanız, bireysel program yapmaya çalışın. Aksi taktirde trafik ve iletişimden doğacak aksilikler, sinirlerinizi yıpratabilir. Günün en popüler konusu ise yardım kuruluşları veya vakıflar olabilir. Son zamanlarda birçok konuda sorumluluk aldığınızı düşünüyorsanız, işlerinizi organize etmek için ideal bir gün. Öğleden sonra alacağınız haberler, geçmişte yarım kalmış meselelerin çözülmesini sağlayacak. Hukuksal problemleri olanlar için sonuç odaklı bir gün olabileceğini işaret ediyor gökyüzünün kalitesi… Son bir yıldır yorgun düşen İkizler, Başak, Yay ve Balık burçları için önemli bir gün olacak.

ASTRO YAŞAM
Farklı düşünmeye başlarsanız farklı konuşursunuz. Bu da farklı yaşam kurmanızı destekler. Değişim rüzgarları bugünden itibaren, sizi hak etmeyen kişilerden uzaklaşmanızı sağlayacak. Hayal etiğiniz hayatı tasarlama fırsatı verecek. Kendiniz için doğru olanı daha hızlı görür ve uygularsınız. Uygulamaya geçtikten sonra çoğunu başarmış olursunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA