Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Trump kadınları sarayın yeni takım yıldızı mı olacak?

ABD'nin 45'inci Başkanı Donald Trump, geçen hafta yemin törenini gerçekleştirdi. Seçim sonuçlarının kesinleştiği günden itibaren Trump, balkon konuşması yaparak ailesiyle birlikte halkın karşısına çıktı.

Trump ailesinde yer alan kadınlar farklılıkları ile şimdiden gözler önünde. Donald Trump, iki farklı evliliğinden iki kız çocuk babası.
1981 doğumlu Ivanka Trump ve 1993 doğumlu Tiffany Trump.

Tiffany Trump, ailesine başkanlık seçiminde tam desteğini gösterdi. Tiffany, sanatçı kimliğini ve yeteneklerini siyaset dünyasına taşıyabilir. Kendisi, Trump ailesinin hararetli ve yoğun yıllardan geçtiği bir dönemde dünyaya gelmiş. 2017 yılında ise gökyüzü yine o dönemleri aratmayacak, Hollywood starlarını gölgede bırakacak sansasyonel olaylara ya da haberlere karışabileceğini işaret ediyor.

Trump'un favori ilan ettiği en büyük kızı 35 yaşındaki Ivanka; New York, 30 Ekim 1981 doğumlu. Yetki seviyesi, ağırlığı, güvenilirliği ile kendisini ailesine ve babasına ispat eden Ivanka, Amerikan basınında da 'vekil eş', 'gerçek first lady' gibi yakıştırmalarla yer aldı.

Ivanka'nın Ay burcu Yay ve Satürn ile ilişki halinde. Uzak ülkelere diplomatik ziyaretler yapabilir. Türkiye siyaset arenasında yer alan first ladylerle aynı karede görülebilir. Ivanka Trump'ın natal haritası 2017 yılının Nisan ve Ekim aylarının zorlu geçebileceğini vurguluyor.

First lady Melania Trump, Amerikan basınına verdiği demeçlerde eşinin sağ kolu olduğunu belirtti.

Gökyüzü, 26 Nisan 1970 doğumlu Melania'nin dünya zevklerini seven, gösterişli ve moda düşkünü biri olduğuna işaret ediyor. Melania Trump, modaya öncülük yapacak gibi gözükse de natal haritasında Ay konumu Oğlak'ta güçlü bir pozisyonda yer almıyor.

Haritasında su elementinin az oluşu ABD'nin yeni first ladysinin zor yıllardan geçtiğini işaret ediyor. Satürn-Neptün ilişkisinin, 2015 yılının Kasım ayından itibaren Melania Trump'ın hayatına keskin izler bıraktığını vurguluyor. Şubat ayında yaşanacak Güneş Tutulması, Plüton'un ikinci evinde etkili olurken, geçmiş ilişkilerinin deşifre olabileceğini vurguluyor.

Trump ilesi'nin 2017 yılında zorlanan aile bireyi Melania olabilir.

YENİ AY
Kova burcunda gerçekleşecek yılın ilk Yeniayı güçlü bir döngünün habercisi!
Öne çıkacak başlıklar; iletişim, medya, bakanlıklar, yönetim sistemi, yasalar, buluşlar, astronomi, uzay bilimleri otomotiv sektörü, para birimleri, havalimanları, raylı sitem ve 1999 yılından bu yana yapılan uluslararası anlaşmaların aniden düzenlenmesi olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA