Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugünün popüler hareketi: Tavsiyede bulunmak

Ay-Merkür 60'lığı ile bugün maddi konular konuşuluyor. Günün kalitesi yeni iş birliklerini ve iş değiştirmek isteyenleri destekliyor. Eğer 2012'den bu yana aynı yerde çalışıyorsanız, bu dönemde yükselebilirsiniz. Günün ruhunu, iletişim gezegeni belirliyor ama bir yandan da yer altı gezegenine yakınlığı dikkat çekiyor. Bu da demektir ki; uzun zamandır kendinizi bir yoğunluğun içinde hissediyor ve bir türlü kendinize zaman ayıramıyorsanız, bugün sizin gününüz. Görüşmediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Günün en popüler hareketi; tavsiye vermek. Dertliler dert yanarken, akıl vermek isteyenler de dert yananlarla yakınlık kuracak. Bugün bizi en çok titiz ve mükemmeliyetçi kişiler zorlayacak. Zihnimiz bugün oldukça aktif. Bilgi topluyor, topladıklarımızı ise hiç unutmuyoruz. Bu yüzden yeni şeyler öğrenmek için ideal bir gündeyiz. Gün içerisinde aldığımız kararlar, aklımızın ve kalbimizin ortak ürünü olacak.

ASTRO TAVSİYE
Ocak ayının son günlerinden bu yana kafa karışıklığı veya unutkanlık yaşıyorsanız, gökyüzü bugün düzene girmeniz adına destek veriyor. Yeni bil dil öğrenmek, kitap okumak, bir konuyu derinlemesine öğrenmek adına mutlaka bugünü değerlendirin. Özellikle eğitim hayatı devam eden kişiler, bugün daha verimli hissedecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA