Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Paranormal olaylar ve ilginç rüyalara kafa yorabiliriz

Azim ile inat arasındaki tek fark akıldır. Yılın en kısa ayı Şubat, 2017'ye damga vuracak! Merkür ve Uranüs arasındaki sert ilişki, gerginlik ve öfkeye sebep olabilir. Bugün; acelecilik, iletişimde sorunlar ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Merkür'ün etkisiyle 'Önce ben' derken, bugün herkes sadece kendi konuştuğunu duyacak. Marjinal gezegen Uranüs, zorlanınca kimsede ağız tadı bırakmaz. Bu nedenle günlük planlar her an değişebilir veya iptal olabilir. Gün, sürpriz olaylar günü... Fakat bu kez yakın çevremizdekilerle ilgili olaylar gündemimizi etkileyecek. Özellikle kardeşler ve akrabalardan gelen haberler ruh halimizi değiştirebilir. Ani seyahat programları gündeme gelebilir. İletişim gezegeninin sert etkileşimi; taşımacılık, iletişim ve kurye hizmetleriyle ilgili sorunlara neden olabilir. Bugün sıra dışı konuları konuşacağız. Paranormal olaylar ve ilginç rüyalara kafa yorabilir, enteresan hikayeler dinleyebiliriz.

ASTRO TEMA
İletişim gezegeni Merkür, bu hafta gergin etkiler altında. 'Kimse beni dinlemiyor' diyerek yaptığınız konuşmaların hepsi aslında dikkate alınıyor. Hayatınıza dair detayları kimlerle paylaştığınıza daha çok dikkat etmenizde fayda var. Şubat ayına; problemli ilişkiler, sorunlu evlilikler ve küskünlükler damga vuracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA