Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni bir ilişkiye başladıysanız dikkatli olun

2017 esas şimdi başlıyor. Jüpiter, yavaşlamaya hazırlanıyor. Ama önce gelin Jüpiter'i tanıyalım. Mitolojik hikayelerde belli karakterlerle özdeşleştirilerek tasvir edilen Jüpiter; bolluk, bereket, bilgi, hak ve adalet temalarını üstlenir. Güncel astrolojide ise iyimser görüşler, vicdan, din, felsefe, zenginlik, eğitim, yurt dışı ve hukuksal alanların temsilcisidir. Etkileşime girdiği her alanda bolluk yaratır. Jüpiter, Eylül ayından bu yana Terazi burcunda hareket ediyor. Bereketin temsilcisi, bu döngüde ilişkileri evliliğe götürme görevini üstlenirken, ortaklıkların, siyasi arenada uzlaşmanın ve toplumda duyarlılığın artmasını da destekliyor. Jüpiter, geri hareketine başladığında ise bizi bu alanlarda hayatımıza son aylarda dahil olan olanakları gözden geçirmeye itecek. Eğer son aylarda yeni bir ilişkiye başladıysanız, bir işe girdiyseniz ya da bir ortaklığa dahil olduysanız, dikkatli olmanızda fayda var.

ASTRO İLETİŞİM
Ay, Ay düğümleri ile gergin bir iletişime girerken hızlı düşünceleri destekliyor. Fakat genel olarak, çabuk kaygıya kapılırken aile içerisinde iletişimde gerginlikler yaşanabilir. Aile bireylerinden geçmişte ya da şu anda yeterince destek görmediğinizi düşünüyorsanız, bu konuları konuşmak, beklemediğiniz sonuçlar doğurabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA