Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Uyumlu denilen çiftlerin arasına kara kedi girebilir

Başkalarının yolunda yürüyenler, ayak izi bırakmazlar. Terazi burcunda Jüpiter geri hareketi başlıyor. Şans gezegeni yavaşlarken, Eylül ayından sonra başlayan ne varsa zorluyor, dağıtıyor. Göz gözü görmediğinde, kalp kalbi nereden tanısın da sevsin? Gökkubbe, dengelerin değiştiği günlerin başladığını gösteriyor. Ezber bozmaya hazırlanan gökyüzü, bizi hayrete düşürmek konusunda da kararlı görünüyor. Şans gezegeni Jüpiter, bugün itibariyle geri hareketine başlıyor ve bu döngüde aşıkların kalbinin kırılabileceğine işaret ediyor. Aynı zamanda çok uyumlu dediğiniz çiftlerin de arasına kara kedi gireceğini vurguluyor. Güven temasını bir hayli sorgulayacağımız bir zamana giriyoruz. Ekranlarda gördüklerimize çok şaşıracağız. Medya, eğlence dünyası, sporcular, sanatçılar hiç dilimizden düşmeyecek. Vicdanın, iyimserliğin, olgunluğun, toleransın temsilci Jüpiter yavaşlarken, dünya ise hız kesmeyecek!

ASTRO TAVSİYE
Sizi mutlu eden uğraşlarınıza daha çok eğilmenin tam zamanı! Başarılarınıza, ilişkilerinize ve yatırımlarınıza sahip çıkmanız gereken bir döngü olduğunu da hatırlatmak isterim. İlerlemek istediğiniz alanlarda kendinize yatırım yaparsanız, gökyüzü onu size kazandıracak. Emin olmadığınız konuları test edip gözlem yapabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA